Η Έλεν Μίρεν θέλει να υποδυθεί τον Ντόναλντ Τραμπ

Δημοσίευση: 15 Νοε. 2017, 14:49
Συντάκτης:

Η υπέροχη Έλεν Μίρεν έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στα πλαίσια της ενότητας “The Hollywood Masters”, η οποία διοργανώνεται από τη σχολής Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του Loyola Marymount University του Λος Άντζελες.

Όταν ρωτήθηκε εάν θα δεχόταν να υποδυθεί τον 45ο Πρόεδρο των ΗΠΑ, απάντησε ως εξής: «Θα ήμουν πολύ αστεία ως Τραμπ. Έχουμε και σχεδόν τα ίδια μαλλιά! Είναι ένας πολύ συναρπαστικός χαρακτήρας, εξωπραγματικός. Έχει μια ελαφρώς σαιξπηρική ποιότητα ως χαρακτήρας και μπορεί να έχει και μια σαιξπηρική πτώση.»

Πώς όμως θα προσέγγιζε έναν τέτοιο χαρακτήρα; Θα δυσκολευόταν να κατανοήσει την ψυχοσύνθεσή του; Η απάντηση της στα παραπάνω ήταν αφοπλιστική: «Δεν πιστεύω ότι θα μου ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να διεισδύσω στην ψυχολογία του Τραμπ. Εξετάζεις την ανατροφή του. Την παιδεία που έλαβε, τον πατέρα και τη μητέρα του. Δεν γνωρίζω αρκετά πράγματα για το παρελθόν του, αλλά εάν έπρεπε να τον υποδυθώ, θα ξεκινούσα από την παιδική ηλικία. Αυτό είναι το σωστό σημείο εκκίνησης, καθώς το παιδί που ήταν κάποτε υπάρχει ακόμα σε μεγάλο βαθμό μέσα στον Τραμπ.»

H Μίρεν έχει βέβαια προϋπηρεσία στην ενσάρκωση πραγματικών προσώπων, αφού έχει υποδυθεί μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες όλων των εποχών, τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Ο ρόλος αυτός στο «The Queen» του Στίβεν Φρίαρς ήταν και αυτός που της χάρισε το Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου. Η συζήτηση ήταν φυσικό να στραφεί προς τα εκεί και η “Dame” του θεάτρου και του κινηματογράφου αποκάλυψε ότι όταν συναντήθηκε με τη Βασίλισσα, μετά την κυκλοφορία της ταινίας, δεν της έκανε κάποιο σχόλιο σχετικά με το φιλμ, αλλά την σύστησε σε κάποιον ως εξής: «Από εδώ η Έλεν Μίρρεν. Με υποδύθηκε, όπως θα ξέρετε, στην ταινία.»

Μέχρι λοιπόν να της κάνει κάποιος σοβαρή πρόταση για τον ρόλο του Τραμπ, θα την απολαύσουμε εντός του 2018 στο «The Leisure Seeker» μαζί με τον Ντόναλντ Σάδερλαντ και στο «Winchester», του οποίου το trailer είναι υποβλητικό και πολλά υποσχόμενο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos