Η Ανν Χάθαγουεϊ είναι η Barbie

Δημοσίευση: 25 Ιουλίου 2017, 17:06
Συντάκτης:

Μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο, η Έιμι Σούμερ ήταν το φαβορί για να ερμηνεύσει την Barbie, στην επερχόμενη live-action ταινία για την διάσημη κούκλα, επιλογή κάπως άκυρη.

Η 36χρονη κωμικός όμως αποχώρησε από το πρότζεκτ και η Sony στο πρόσωπο της Αν Χάθαγουεϊ την αντικαταστάτρια. Η βραβευμένη με Όσκαρ (για το Les miserable) 34χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ θα σκηνοθετήσει η Αυστραλή Αλίθια Τζόουνς. Η παραγωγή της προσαρμογής στη μεγάλη οθόνη του εικονικού χαρακτήρα - παιχνίδι της Mattel αρχικά αναμενόταν να ξεκινήσει στις 23 Ιουνίου, καθυστέρησε προφανώς, αν και η Sony εξακολουθεί να εμμένει στο αρχικό πλάνο, την κυκλοφορία της ταινίας στις 29 Ιουνίου του 2018.

Στην ταινία «Barbie», η πρωταγωνίστρια εκδιώκεται από τη «Barbieland», επειδή δεν είναι αρκετά τέλεια και βιώνει μία περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο. Η κούκλα Barbie έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην αγορά τον Μάρτιο του 1959 και απέφερε κέρδη ύψους τριών δις δολαρίων ετησίως.

Δημοσίευση: 25 Ιουλίου 2017, 17:06
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Κρίστοφερ Μακουάρι και ο Τομ Κρουζ φαίνεται ότι...
2 ώρες
To Cinobo φιλοξενεί πλέον στην streaming πλατφόρμα του, όλη...
5 ώρες
Το φετινό Φεστιβάλ Καννών αποκάλυψε τα ονόματα της κριτικής...
6 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733