“The Huntsman”: Η Έμιλι Μπλάντ είναι η νέα Χιονάτη

Δημοσίευση: 21 Ιαν. 2015, 10:34
Συντάκτης:

Η μεγάλη σε οικονομικά μεγέθη επιτυχία της ταινίας “Snow White and the Huntsman” του Ρούπερτ Σάντερς το 2012 όπως ήταν αναμενόμενο έφερε το σίκουελ της ταινίας –“The Huntsman”, αλλά με δύο απώλειες: του σκηνοθέτη Σάντερς και της Χιονάτης Κρίστεν Στιούαρτ (η αλλιώς του παράνομου ειδυλλίου).

Έτσι ενώ τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει αρχικά ο Φράνκ Ντάραμποντ, ο ίδιος στη συνέχεια εγκατέλειψε το project λόγω  ΄δημιουργικών διαφορων’. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο νέος σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Κέντρικ Νίκολας Τρόγιαν, visual effects supervisor και βοηθός σκηνοθέτη στην προηγούμενη ταινία.

Στο ρόλο της Χιονάτης θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα την Έμιλι Μπλαντ (την οποία προτιμούμε χίλιες φορές από την Στιούαρτ), ενώ το υπόλοιπο συμπρωταγωνιστικό παρεάκι παραμένει ως έχει (Κρις Χέμσγουορθ ως κυνηγός Έρικ και Σαρλιζ Θερον ως βασίλισσα Ραβένα).

Η ταινία “The Huntsman” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Απριλίου του 2016 και το σενάριο είναι του Νταραμποντ. 

Update 25/3/15: Σε λιγότερο από έναν μήνα η ταινία κυκλοφορεί στις ΗΠΑ (εμείς θα την δούμε Πρωτομαγιά στις ελληνικές αίθουσες), ας επιχειρήσουμε ένα recap sτα 3 εντυπωσιακά τρέιλερ που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής: 

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 21 Ιαν. 2015, 10:34
Ενημέρωση: 25 Μαρτίου 2016, 12:44
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
2 ημέρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos