Χώρισαν Τιμ Μπάρτον - Έλενα Μπόναμ Κάρτερ

Δημοσίευση: 24 Δεκ. 2014, 00:35
Συντάκτης:

Ένα από τα πιο αντισυμβατικά ζευγάρια του κινηματογράφου, ο Τιμ Μπάρτον και η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, χώρισαν, όπως επιβεβαίωσε ο ατζέντης της δεύτερης στο περιοδικό People.

Όχι ότι υπήρξαν και ποτέ επίσημα μαζί, διότι παρά τα 2 παιδιά, ουδέποτε παντρεύτηκαν, καθώς η 48χρονη ηθοποιός και ο 56χρονος σκηνοθέτης συντηρούσαν μια κάπως περίργη κατάσταση, διαμένοντας σε δύο ξεχωριστά σπίτια (το ένα δίπλα στο άλλο)  που επικοινωνούσαν μόνο με ένα δωμάτιο μέσα σε θόλο στην κοινή στέγη των δύο οικιών. Και αμφότεροι υποστήριζαν ότι το μυστικό της ευτυχισμένης (μέχρι πριν λίγο καιρό, προφανώς) σχέσης τους, ήταν το γεγονός πως ο κάθε ένας είχε τον προσωπικό του χώρο. 

Όχι το συνηθισμένο ζευγάρι που γνώριζεςΌχι το συνηθισμένο ζευγάρι που γνώριζες

Οι δύο τους «χώρισαν φιλικά νωρίτερα φέτος και παραμένουν φίλοι ενώ μεγαλώνουν μαζί τα παιδιά τους, τον 11χρονο γιο και την 7χρονη κόρη», είπε ο εκπρόσωπός τους, ζητώντας από τους δημοσιογράφους να δείξουν διακριτικότητα.

Ο Μπάρτον και η Μπόναμ Κάρτερ γνωρίστηκαν το 2001, όταν εκείνος τη σκηνοθετούσε στον «Πλανήτη των Πιθήκων». Δούλεψαν ξανά μαζί, στα "Charlie and the chocolate factory"/2005, "Sweeny Todd"/2007, "Alice in wonderland"/2010 και "Dark Shadows"/2012. Παρότι όμως είχαν συνεργαστεί αρκετές φορές, εκείνος είχε παραδεχθεί ότι η συνύπαρξή τους στο πλατό ήταν εκρηκτική. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos