Το Χόλιγουντ διασκευάζει το «Force Majeure»

Δημοσίευση: 27 Μαρτίου 2015, 12:11
Συντάκτης:

Η Fox Searchlight αγόρασε τα δικαιώματα του «Force Majeure» («Ανωτέρα Βία»), το Σουηδικό δράμα του Ρούμπεν Οστλουντ που κέρδισε βραβείο φέτος στις Κάννες, αλλά δεν κατάφερε να περάσει στην τελική πεντάδα για το Οσκαρ Καλύτερου Ξενόγλωσσου φιλμ.

Πάντως, εκτός των θεατών και των κριτικών που το αποθέωσαν, μάλλον άρεσε ιδιαίτερα και στους αμερικανούς διανομείς, καθώς οι ενδιαφερόμενοι ήταν περισσότεροι από ένας, αν και μάλλον το πρώτο όνομα που ακούστηκε δεν είναι διόλου ενθαρρυντικό για το αν και κατά πόσο το αρχικό φιλμ θα μεταφερθεί πιστό στο ψυχρό, υποδόρια ειρωνικό κλίμα του.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το ρόλο της μητέρας έκλεισε η Τζούλια Λιούις Ντρέιφους («Veep», «Εnough said», «Seinfeld»), μια (έστω, κάπως ασυνήθιστη) κωμική ηθοποιός, επιλογή σε πρώτη ανάγνωση, αταίριαστη, πόσο μάλλον από τη στιγμή που θα εμπλέκεται και στην παραγωγή...

Eδώ μπορείτε να θυμηθείτε την κριτική μας για το "Force majeure" και εδ'ω να ξαναδείτε τη στιγμή που ο σκηνοθέτης του πληροφορείται ότι δεν θα είναι η ταινία του στην πεντάδα των Όσκαρ και ψιλο... φρικάρει.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos