Ετοιμάζεται το prequel του Harry Potter...

Δημοσίευση: 1 Ιουνίου 2015, 23:47
Συντάκτης:

Σιγά μη δεν ψαχνόταν η Warner Bros. για να ξεζουμίσει κινηματογραφικά όσο γίνεται τον μύθο του Harry Potter...

Και από τη στιγμή που η ίδια... θαυματουργή συγγραφέας, έχει έτοιμη την πρώτη ύλη, όλα δρομολογήθηκαν!

Το «Fantastic Beats and Where to Find Them» είναι ένα εγχειρίδιο που έγραψε η Τζόαν Ρόουλινγκ το 2001, ακριβώς ένα χρόνο μετά το τέταρτο βιβλίο της σειράς του Χάρι Πότερ, «Το Κύπελλο της Φωτιάς».

Η συγκεκριμένη ταινία θα αφηγηθεί τις ιστορίες του Νιούτ Σκάμαντερ, ενός νεαρού συγγραφέα που έζησε στη Νέα Υόρκη σε μια μυστική κοινότητα μάγων σχεδόν 70 χρόνια πριν ο Χάρι Πότερ διαβάσει τα βιβλία του στο Χόγκουαρτς.

Αυτή η ιστορία θα μεταφερθεί κινηματογραφικά, σε σενάριο –φυσικά- της Τζόαν Ρόουλινγκ, με τον Ντέιβιντ Γέιτς (που έχει υπογράψει τις τελευταίες τέσσερις ταινίες του Χάρι Πότερ) να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία.

Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν, είναι αυτά των Έντι Ρεντμέιν (θριαμβευτή των όσκαρ για το «The theory of everything»), Σίρσε Ρόναν («Byzantium», «Grand Budapest Hotel», «Hannah»), Ντακότα Φάνινγκ («War of the worlds», «Twilight Saga»), Κέιτ Άπτον («The other woman») και αναμένονται φυσικά πολλά περισσότερα...

Update 9/8/15: Μαζί με τον Έντι Ρεντμέιν, σε ρόλο μάγου στα «Φανταστικά ζώα και που βρίσκονται», τον οποίο ο Νιούτ συναντά στη Νέα Υόρκη, ανακοινώθηκε ο «True Detective» Κόλιν Φάρελ, στο επόμενο πρότζεκτ με το οποίο θα ασχοληθεί, μετά τον «Αστακό» του Γιώργου Λάνθιμου...

 

Δημοσίευση: 1 Ιουνίου 2015, 23:47
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE
Τα γράψαμε για το "Μην ανοίγεις την πόρτα" των...
5 ώρες
Ο Κρίστοφερ Μακουάρι και ο Τομ Κρουζ φαίνεται ότι...
14 ώρες
To Cinobo φιλοξενεί πλέον στην streaming πλατφόρμα του, όλη...
17 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754