Ερχεται η «πνευματική» συνέχεια του "Dazed and Confused"

Δημοσίευση: 2 Ιουνίου 2015, 13:29
Συντάκτης:

Η κλασική stoner cult ταινία του Ρίτσαρτ Λινκλέϊτερ "Dazed and Confused" θα έχει, επιτέλους, συνέχεια με τον ίδιο ξανά σκηνοθέτη! Το sequel της ταινίας του 1993 φημολογούνταν για πολλά χρόνια, αλλά πλέον όλα δείχνουν πως θα γίνει πραγματικότητα. Σύμφωνα με αμερικανικά ειδησεογραφικά site, έχουν ήδη ξεκινήσει test screenings ενώ ο τίτλος του είναι πλέον "Everybody Wants Some" και όχι ο παλιότερος "That’s what I’m talking about".
Στο ίδιο ρεπορτάζ μαθαίνουμε πως η μουσική θα παίξει, εκ νέου μεγάλο ρόλο στην ταινία.  Ο τίτλος είναι παρμένος από τραγούδι των Van Halen ενώ στο soundtrack θα ακούσουμε, μεταξυ άλλων, Talking Heads, Devo και Blondie. Η πρεμιέρα της προγραμματίζεται για το φθινόπωρο.
Η επίσημη ιστορία έχει ως εξής: «Η πνευματική συνέχεια του "Dazed and Confused" διαδραματίζεται σε κολέγιο των αρχών των 80s και είναι μια κωμωδία που θα ακολουθεί μερικούς φίλους στο ταξίδι τους στις ελευθερίες και τις νέες ευθύνες της ενηλικίωσης. Ετοιμαστείτε για το καλύτερο Σαββατοκύριακο!».
Ο ίδιος ο Λινκλέϊτερ είχε περιγράψει, πάνω-κάτω την ταινία πριν λίγο καιρό: «Πας στο κολέγιο και ακούς Van Halen, καταλήγεις σε πανκ μαγαζί ή ακόμα σε county μπαρ που ήταν αυτή δημοφιλής τότε (η κάντρι) ή κάπου καλλιτεχνικά και κυριλέ και άκουγες Talking Heads. Όλα συνέβαιναν τότε, πολλά πολιτιστικά κινήματα και ρωτούσες τον εαυτό σου, «ποιος είμαι, είμαι punk, new wave ή heavy metal;».
Το καστ περιλαμβάνει τους Tyler Hoechlin ("Road to Perdition"), Wyatt Russell ("22 Jump Street"), Ryan Guzman ("Step Up"), Will Brittain ("The Doo Dah Man"), Glen Powell ("Sex Ed") και Zoey Deutch ("Vampire Academy").

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
2 ημέρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos