Eνας «κακός» Μακ Κόναχι για τον "Μαύρο Πύργο"

Δημοσίευση: 17 Νοε. 2015, 15:48
Συντάκτης:

Toν Ιανουάριο του 2017 θα κάνει πρεμιέρα μια νέα ταινία βασισμένη σε βιβλίο του Στίβεν Κινγκ, κάτι που τα εκατομμύρια οπαδών του, περιμένουν εδώ και πολλά χρόνια. Η σειρά του "The Dark Tower" φιλοδοξεί να γίνει ένα πετυχημένο franchise και στο σινεμά, αλλά το μόνο που γνωρίζουμε έως τώρα είναι το όνομα του σκηνοθέτη. Ο Δανός Νικολάι Αρσελ, σεναριογράφος του "The Girl with the Dragon Tattoo" και σκηνοθέτης του "A Royal affair", γράφει, σκηνοθετεί και περιμένει το... καστ.
Το αμερικανικό έγκυρο Variety, αποκαλύπτει πως ο ρόλος του ¨κακού" Walter Padick ή αλλιώς Man in Black έχει ήδη προσφερθεί στον Μάθιου Μακ Κόναχι, ο οποίος διάβασε το σενάριο και αναμένεται η απάντησή του.

Ο Κινγκ ξεκίνησε τη σειρά στις αρχές των 80s και συνέχισε για 30 και πλέον χρόνια με οκτώ βιβλία και το "The Gunslinger" να είναι η πρώτη ταινία. Ένας συνδυασμός western με sci-fi και  Άρχοντα των Δαχτυλιών. Ο κεντρικός ήρωας, ο Roland Deschain, ανήκει σε μια πεθαμένη πλέον βασιλική γενιά, και είναι πιστολέρο όπως αυτούς της Άγριας Δύσης, θυμίζοντας Κλιντ Ιστγουντ.Ενας μοναχικός περιπλανητής μέσα σ'έναν κατεστραμμένο κόσμο που, όσο ο χρόνος περνά, βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην άβυσσο. Και ο Ρόλαντ αναζητά τον Μαύρο Πύργο για να τον θεραπεύσει.

Update 2/3/16: Ο ίδιος ο Στίβεν Κινγκ επιβεβαίωσε τους ηθοποιούς που θα αποτελέσουν το πρωταγωνιστικό δίδυμο: ο Μάθιου ΜακΚόναχι σαν Μαύρος Πύργος και ο Ίντρις Έλμπα σαν Ρόλαντ Ντεσάν! Αναμένεται στις 28 Ιουλίου 2017.

Δημοσίευση: 17 Νοε. 2015, 15:48
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία...
16 ώρες
Η Κέιτ Ουίνσλετ συνεχίζει τους ρόλους με ιστορικό ενδιαφέρον...
21 ώρες
Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754