Εκστρατεία κατά της ένοπλης βίας η Τζουλιάν Μουρ

Δημοσίευση: 15 Οκτ. 2015, 16:46

Η Τζουλιάν Μουρ ξεκίνησε εκστρατεία με στόχο τον τερματισμό της ένοπλης βίας στις ΗΠΑ με τη συμμετοχή δεκάδων διασημοτήτων του Χόλιγουντ.

Όπως δήλωσε η 55χρονη ηθοποιός, μετά την αιματηρή επίθεση στο δημοτικό σχολείο Σάντι Χουκ του Κονέκτικατ στις  ΗΠΑ (στις 14 Δεκεμβρίου του 2012 ένοπλος σκότωσε 20 μαθητές και 6 μέλη του διδακτικού προσωπικού και στη συνέχεια αυτοκτόνησε) είπε στον εαυτό της: «Πρέπει να κάνω κάτι...Έχω ευθύνη ως γονέας».

Όπως γράφει ο Guardian, στο πλευρό της θα βρίσκονται πολύ γνωστά ονόματα, όπως οι: Στιβ Καρέλ, Έλεν Ντε Τζένερις, Τζένιφερ Λόρενς, Κιμ Καρντάσιαν, Γιόκο Όνο, Ριζ Γουίδερσπουν και δεκάδες άλλοι.

H εκστρατεία ζητά την ασφαλή φύλαξη των όπλων, ώστε να μην έχουν πρόσβαση σε αυτά παιδιά και καλεί να ληφθούν μέτρα για να μη μπορούν να αποκτούν όπλα άτομα που έχουν διαπράξει αδικήματα ή έχουν καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία ή παρενόχληση ή πάσχουν από ψυχική νόσο.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, η Μουρ είπε ότι μετά την επίθεση στο Σάντι Χουκ, την οποία προσπάθησε να κρατήσει κρυφή από την 12χρονη κόρη της, αποφάσισε να αναλάβει δράση κι αναζήτησε πιθανούς ενδιαφερόμενους στην ατζέντα της.

«Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Όλοι έχουν την ίδια άποψη για αυτό το θέμα» είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos