Δικαστής Dredd: Η ημέρα της κρίσης πλησιάζει!

Δημοσίευση: 11 Ιουνίου 2012, 13:41

Το 2012 είναι η χρονιά των comic-movies. Έτσι μετά τους The Avengers, τον The Amazing Spider-man και τον The Dark Knight, ένας ακόμη comic ήρωας, ο αγαπημένος Dredd (από το comic επιστημονικής φαντασίας 2000AD) έρχεται στις οθόνες μας το Σεπτέμβρη.

Σε έναν μελλοντικό κατεστραμμένο πλανήτη, οι «επιβήτορες» ζούν σε τεράστιες πόλεις, όπου οι νόμοι καταπατώνται. Έτσι, οι δικαστές-αστυνομικοί, πρέπει να προστατεύσουν και να τιμωρήσουν το έγκλημα. O δικαστής Dredd ενώνει τις δυνάμεις του με την Cassandra Anderson (Olivia Thirlby), προκειμένου ναεξαρθρώσουν μια επικύνδυνη συμμωρία υπό την αρχηγία της Madeline ‘Ma-Ma’ Madrigal (Lena Headley) , η οποία διακινεί το επικίνδυνο ναρκωτικό Slo-Mo, που διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.

Super cool, δεν ακούγεται;

Το τρέιλερ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά η πρώτη αφίσα του Dredd μόλις κυκλοφόρησε και είναι αφενός minimal, αφετέρου πιο σκοτεινή και από τη νύχτα. Την ταινία σκηνοθετεί ο Pete Travis, επάνω σε χαρακτήρες των δημιουργών Carlos Ezquerra και John Wagner και σε σενάριο του Alex Garland και σε παραγωγή Ντάνι Μπόιλ, ενώ στο ρόλο του δικαστή Dredd θα δούμε τον Karl Urban και τον περιμένουμε πιο κοντά στο κόμικ από την νερόβραστη καρικατούρα του Σιλβέστερ Σταλόνε το 1995...

Ειρήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos