Το "Blade Runner" στην μικρή οθόνη;

Δημοσίευση: 19 Σεπτεμβρίου 2018, 17:23
Συντάκτης:

Άραγε θα δούμε το Blade Runner να μεταφέρεται στην τηλεόραση? Σύμφωνα με πρόσφατες φήμες φαίνεται πως υπάρχει πιθανότητα να ζωντανέψει το σύμπαν της ταινίας του Ridley Scott στην μικρή οθόνη, κάτι που σίγουρα θα χαροποιήσει τους πολλούς φαν της παλιάς ή της καινούργιας ταινίας.

Οι παραγωγοί του «Blade Runner 2049» ετοιμάζουν μία τηλεοπτική σειρά, που θα λαμβάνει χώρα στον ίδιο ακριβώς δυστοπικό κόσμο. Ίσως η σειρά να επικεντρωθεί σε χαρακτήρες όπως ο Rick Deckard και η κόρη του, ένας ρόλος που είδαμε πρώτη φορά στην ταινία του Villeneuve. Το αν θα επιστρέψει στον ρόλο ο Harrison Ford, ή αν θα δούμε και τον Ryan Gosling ως Κ. μπορεί  για την ώρα να φαντάζει απίθανο, ωστόσο τίποτα δεν αποκλείεται.

Η σειρά θα επεκτείνει τον κόσμο που είδαμε στην κλασική πλέον ταινία του Ridley Scott, ένα από τα καλύτερα sci-fi όλων των εποχών, αλλά και στο sequel του Dennis Villeneuve, μία ταινία που έλαβε πολύ καλές κριτικές και αποτέλεσε κομβικό σημείο για τις ταινίες του είδους, αν και δεν κατάφερε να αγγίξει τόσο πολύ τους θεατές, καθώς έφερε 259 εκατομμύρια στο box office, έχοντας budget 150 εκατομμύρια δολάρια.

Το τελευταίο καιρό βλέπουμε να επιστρέφουν στην τηλεόραση διάσημα κινηματογραφικά franchise, όπως το «Lethal Weapon» για το Fox, ή το «Lord of the Rings» για την Amazon, οπότε δεν αποκλείεται να γίνει κάτι αντίστοιχο και με το Blade Runner. Άλλωστε, η σειρά «Electric Dreams» της Amazon, βασισμένη σε διηγήματα του Philip K. Dick, σε διήγημα του οποίου βασίστηκε και η ταινία του Scott, έστρωσε ως ένα βαθμό το έδαφος για την τηλεοπτική εκδοχή του. Μην ξεχνάμε ότι ήδη έχει δρομολογηθεί η επέκταση του σύμπαν του Blade Runner μέσα από νέα κόμικ που θα συνεχίσουν την ιστορία, οπότε δεν αποκλείεται, αν πράγματι γίνει η σειρά, να βασιστεί ή να επηρεαστεί από αυτά. Στο μέλλον θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση: 19 Σεπτεμβρίου 2018, 17:23
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE
Δεν υπήρχε περίπτωση να απειληθεί η πρωτοκαθεδρία της "Captain...
3 ώρες
Η πρώτη και η τελευταία σκηνή της σειράς δείχνουν...
4 ώρες
Tο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο...
5 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
34171
Odeon
13062
Tanweer
10558
Weird Wave
7500