Aπό Borat σε Freddie Mercury!

Δημοσίευση: 1 Φεβ. 2011, 12:21

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν δύσκολα παλεύεται γενικότερα σαν τύπος, ειδικότερα σαν κωμικός, γράφοντας ιστορία με το Borat.

Ήρθε η ώρα να υποδυθεί και έναν σοβαρό (και τουλάχιστον εξίσου απαιτητικό) ρόλο, καθώς συμφώνησε να ενσαρκώσει τον Freddie Mercury των Queen στην κινηματογραφική βιογραφία του. Το σενάριο ανέλαβε ο Peter Morgan που βρισκόταν πίσω από τους διαλόγους του «Τελευταίου βασιλιά της Σκωτίας» και του «The Queen» ενώ δεν έχει βρεθεί ακόμα ο σκηνοθέτης.

Η ταινία ουσιαστικά θα επικεντρωθεί στην περίοδο που ο Mercury και η μπάντα του άρχισαν να μεταμορφώνονται σε θρύλους, με κορύφωση την εμφάνιση τους στο Live aid to 1985 στο Wembley του Λονδίνου.

Οι παραγωγοί (μεταξύ των οποίων και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο) έχουν πάρει τα δικαιώματα από τους Queen για να ακουστούν τραγούδια, όπως Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, Another One Bites The Dust και We Will Rock You.

Και Σαντάμ Χουσεϊν…

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν όμως δεν έχει σταματημό και εκτός από τον Μέρκιουρι, ετοιμάζεται να ενσαρκώσει τον Σαντάμ Χουσεϊν σε μυθική (όπως αναμένεται) κωμωδία.

Όπως ανακοινώθηκε, η ταινία θα λέγεται «The Dictator» και δεν θα έχει καμία σχέση με το αριστούργημα του Σαρλό. Θα είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο "Zabibah and The King" που πιθανολογείται ότι έχει γράψει ο πρώην ιρακινός πρόεδρος με το ψευδώνυμο "The Author". Το βιβλίο είναι μια ρομαντική νουβέλα που τοποθετείται μεταξύ του 7ου - 8ου αιώνα, και αφηγείται.

Ο Θεός και η ψυχή του (του Σάσα)…

Πρώτη δημοσίευση: 1 Φεβ. 2011, 12:21
Ενημέρωση: 1 Φεβ. 2011, 12:21

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos