Τα τρία επεισόδια του νέου Black Mirror, αναλυτικά

Δημοσίευση: 22 Μαΐου 2019, 12:34
Συντάκτης:

Λίγες ημέρες μετά το επίσημο τρέιλερ για την 5η σεζόν Black Mirror, το Netflix αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για το κάθε ένα από τα 3 επεισόδια του 5ου κύκλου.

<a href="/nea/vlack-mirror-epistrefei-me-7i-sezon/69607">To "Βlack Mirror" επιστρέφει με 7η σεζόν</a>ΣΧΕΤΙΚΑTo "Βlack Mirror" επιστρέφει με 7η σεζόν

Μάλιστα, εκτός από συνόψεις και καστ, έδωσε στην δημοσιότητα και τρία ξεχωριστά τρέιλερ, ένα για το κάθε επεισόδιο. Η 5η σεζόν «Black Mirror» έρχεται στις 5 Ιουνίου.

Smithereens (60')

Πρωταγωνιστεί ο Αντριου Σκοτ στον ρόλο ενός (όχι ακριβώς συνηθισμένου) ταξιτζή, στην βάρδια του οποίου συμβαίνουν πολλά και η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Στο καστ και οι Τόφερ Γκρέις και Ντάμσον Ιντρις.

Rachel, Jack and Ashley Too (60')

Η ιστορία μιας μοναχικής έφηβης κοπέλας που προσπαθεί να γνωρίσει καλύτερα την αγαπημένη της ντίβα της ποπ (η Μάιλι Σάιρους πρωταγωνιστεί), της οποίας η ζωή δεν μοιάζει τελικά τόσο ονειρεμένη, όσο την παρουσιάζουν τα μίντια. Μαζί της οι Ανγκουρι Ράις και Μάντισον Ντέιβενπορτ.

Striking Vipers (60')

Οι Αντονι Μάκι και Γιάια Αμπντούλ Ματίν ΙΙ στους ρόλους δύο φίλων φοιτητών που συναντιούνται ξανά μετά από αρκετά χρόνια, με τον έναν να επιχειρεί να απατήσει την σύζυγό του, αλλά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos