Τα σκαλοπάτια του Joker έγιναν τουριστική ατραξιόν

Δημοσίευση: 28 Οκτ. 2019, 18:53
Συντάκτης:

Πριν μερικούς μήνες είχαμε τους/τις influencers του Instagram να φωτογραφίζονται (και εν μέρει να αυτοκτονούν) στο Chernobyl, πλέον το pop φαινόμενο της εποχής ακούει στο όνομα Joker.

<a href="/nea/proti-foto-tis-lady-gaga-sto-joker-folie-deux/67744">Πρώτη φωτό της Lady Gaga στο «Joker: Folie à Deux»</a>ΣΧΕΤΙΚΑΠρώτη φωτό της Lady Gaga στο «Joker: Folie à Deux»

H viral σκηνή με τον Άρθουρ Φλεκ να κατεβαίνει με χορό τα σκαλιά να τοποθετείται στην Γκόθαμ Σίτι, στην πραγματικότητα όμως βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, στο Μπρονξ και τα 132 σκαλοπάτια που ενώνωουν την Λεωφόρο Σαίξπηρ με την Λεωφόρο Αντερσον. Η σκηνή που λάτρεψε το κινηματογραφικό κοινό και που περιγράφει την απελευθέρωση του Joker και την έκρηξη παράνοιας πριν την τελευταία δολοφονία του, έγινε διάσημη σαν μια από τις trademark στιγμές της ταινίας

Όταν η ταινία βγήκε στις αίθουσες, οι Νεοϋορκέζοι είδαν αμέσως ένα γνώριμο spot και μέσα σε λίγες ημέρες το είχαν μετατρέψει στη Νο 1 ευκαιρία για Instagram story. Πλέον είναι τα «σκαλιά του Τζόκερ» και για το Google Maps και κάθε μέρα θα συναντήσεις τύπους μασκαρεμένους σαν τον αγαπημένο ήρωα της DC να χορεύουν πάνω σε αυτά. Και φυσικά να φωτογραφίζονται. 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos