Τα Παράσιτα θα γίνουν σειρά στο ΗΒΟ

Δημοσίευση: 10 Ιαν. 2020, 20:13
Συντάκτης:

Ήταν μαθηματικά βέβαια ότι θα συμβεί, απλά αυτή την φορά οι Αμερικανοί παραγωγοί ξεπέρασαν και τον εαυτό τους σε ταχύτητα.

ΣΧΕΤΙΚΑΑνάλυση: Το τέλος των "Παράσιτων"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα "Παρασιτα" του Μπονγκ Τζουν Χο έχουν κλέψει καρδιές φέτος σε Ευρώπη και Αμερική και φιγουράρουν σχεδόν σε όλες τις λίστες βραβεύσεων με τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, βραβεύτηκαν με την Χρυσή Σφαίρα Ξενόλγωσσης Ταινίας, ενώ συγκαταλέγονται στα μεγάλα φαβορί για την πεντάδα τόσο του Όσκαρ Διεθνούς ταινίας, αλλά και για την εννιάδα του... original! 

Το ΗΒΟ έδωσε μεγάλη μάχη με το Netflix και την κέρδισε στα σημεία. Έτσι απέκτησε τα δικαιώματα για να στήσει ένα τηλεοπτικό remake μίνι-σειράς για τις ΗΠΑ, βασισμένο στο σπουδαίο κορεάτικο φιλμ! 

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι παραγωγός μαζί με τον Χο, θα είναι και ο Άντα ΜακΚέι των Succession, Big Short, Vice, μια κατά τη γνώμη μας μάλλον ευφυής επιλογή, αν και διαφωνούμε φυσικά με το όλο πρότζεκτ. 

Από τη στιγμή όμως που αναπόφευκτα θα συμβεί, αυτή η "ένεση" πολιτικής σάτιρας που έχει έντονη ο Αμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος, ίσως τονώσει το εγχείρημα. Αναμένουμε περισσότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Odeon
42600
Tanweer
41654
Tulip
22569
Feelgood
11878
Village
11800