Το "Sex and the city" θα έχει συνέχεια

Δημοσίευση: 29 Μαρτίου 2019, 16:50

Το "Sex and the City" θα έχει συνέχεια. Όχι κινηματογραφική, καθώς δεν πρόκειται να γυριστεί και τρίτο φιλμ, αλλά τηλεοπτική.

<a href="/nea/sex-and-city-bye-samantha-hi-liza/65002">"Sex and the City": Bye Σαμάνθα, hi Λίζα!</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Sex and the City": Bye Σαμάνθα, hi Λίζα!

Η Κάντας Μπάσνελ (η συγγραφέας, πάνω στα διηγήματα της οποίας βασίστηκε το «Sex and the City») υπέγραψε για να μεταφερθεί το επόμενο βιβλίο της «Is There Still Sex in the City?» σε τηλεοπτική σειρά από την Paramount.

Θα εξερευνήσει την σεξουαλικότητα και την ερωτική επιθυμία στην καθημερινότητα γυναικών που έχουν ξεπεράσει την ηλικία των 50 ετών και φιλοδοξεί να καταφέρει μια αντίστοιχη επιτυχία προς ένα σαφώς περισσότερο μεσήλικο κοινό.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το «Page Six», το επιτυχημένο franchise θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη, με μικρό αριθμό επεισοδίων και θα θα προβληθεί μέσω της πλατφόρμας του HBO Max.

Στη σειρά θα πρωταγωνιστούν οι υπόλοιπες τρεις πρωταγωνίστριες εκτός από την Κιμ Κατράλ (Σαμάνθα), η οποία επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι δεν θα την ενδιέφερε η αναβίωση του «Sex and the City». Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είπε στο Entertainment Tonight ότι θα ενδιαφερόταν να κάνει «κάποια επεισόδια του "Sex and the City"», αλλά «δεν θα το αποκαλούσα επανεκκίνηση θα το αποκαλούσα "επίσκεψη". Θα ήθελα να δω πού βρίσκονται όλοι. Είμαι περίεργη, ο κόσμος έχει αλλάξει από την ταινία… η τεχνολογία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η σεξουαλική πολιτική και τα κινήματα #MeToo και το Time’s Up… Νομίζω ότι η Κάρι Μπράντσο θα ήθελε πάρα πολύ να μοιραστεί τα συναισθήματα και τις σκέψεις της» είπε η Πάρκερ.

Πρώτη δημοσίευση: 29 Μαρτίου 2019, 16:50
Ενημέρωση: 28 Δεκ. 2020, 16:18

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos