Σεμπάστιαν Σταν: "Αγάπησα τα γυρίσματα στην Ελλάδα!"

Δημοσίευση: 16 Απριλίου 2021, 13:14
Συντάκτης:

Η νέα ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, Monday, η πρώτη που κάνει μετά την επιτυχία του Suntan, έχει ξεκινήσει την κινηματογραφική πορεία της στις ΗΠΑ, καθώς έχει κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες αλλά κυκλοφορεί και σε VOD.

<a href="/festival-verolino/berlinale-2024-oloi-eimaste-diaforetikoi-kai-oloi-ehoyme-ta-halia-mas/69436">Berlinale 2024: "Όλοι είμαστε διαφορετικοί και όλοι έχουμε τα χάλια μας"</a>ΣΧΕΤΙΚΑBerlinale 2024: "Όλοι είμαστε διαφορετικοί και όλοι έχουμε τα χάλια μας"

Η ταινία διαδραματίζεται στην Αθήνα, στην οποία καταφτάνουν δύο Αμερικανοί λίγο μεγαλύτεροι από τριάντα, ο Mickey (Sebastian Stan) και η Chloe (Denise Gough), οι οποίοι έχουν γνωριστεί σε ένα πάρτι και περνούν ένα ξέφρενο σαββατοκύριακο. Όταν πλησιάζει στο τέλος, η Chloe σκέφτεται μήπως να τα παρατήσει όλα στην πατρίδα της. Ο Sebastian Stan (Captain America, Avengers, I, Tonya, The Devil All the Time) με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας μίλησε στο Collider για την εμπειρία να γυρίζει ταινία στην Ελλάδα αλλά και για τις γυμνές σκηνές της ταινίας.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την ευτυχισμένη αρχή του ζευγαριού και πώς σταδιακά εξελίσσεται με τον δημοσιογράφο να την παραλληλίζει με το Before Sunrise, μιας και έχουμε μια περιστασιακή γνωριμία στα πλαίσια ενός ταξιδιού.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην γυμνή σκηνή οδήγησης στην Αθήνα και πόσο τον άγχωσε αλλά και για το αν αγχώθηκε να χορέψει στην ταινία έπειτα από τις χορευτικές φιγούρες του Oscar Isaac στο Ex Machine, που έχουν μείνει παροιμιώδεiς.

Αποκάλυψε επίσης πόσο πολύ του άρεσαν τα γυρίσματα στην Αθήνα, πόσο διαφορετικά ήταν από μια αμερικάνικη ταινία και ότι θα το σκεφτόταν να έμενε στην Αθήνα. Εκτός της ταινίας, αναφέρθηκε και στην σειρά που πρωταγωνιστεί, το The Falcon and the Winter Soldier και στην επιθυμία του να υπάρξει δεύτερη σεζόν.

Περισσότερα για το "Monday" και τρέιλερ μπορείτε να βρείτε εδώ.

Παρακολουθήστε την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos