Σε σειρά του Netflix θα συμμετέχει ο Γιάννης Σπαλιάρας

Δημοσίευση: 14 Aug 2019, 14:23

Στη σειρά του Netflix, El Senor de Los Cielo (The Lord of the Skies),  θα συμμετέχει ο Γιάννης Σπαλιάρας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος από το αεροδρόμιο καθώς έφευγε για τα γυρίσματα στο Μεξικό.

<a href="/nea/ripley-ena-kerdismeno-stoihima/69757">"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα

Η σειρά αφορά τη ζωή του εμπόρου ναρκωτικών Αμάδο Καρίγιο Φουέντες και μετρά ήδη έξι σεζόν στην πλατφόρμα και οδεύει στην έβδομη, ωστόσο στην Ελλάδα δεν είναι διαθέσιμη.

Ο ίδιος ο Σπαλιάρας θα υποδύεται έναν πρώην πράκτορα της CIA, ελληνικής καταγωγής.

«Πηγαίνω στο Μεξικό για μια ξένη παραγωγή, ένα σίριαλ. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα… Πέρασα αρκετά κάστινγκ, έστειλα πολλά βίντεο στα ισπανικά και τελικά πήρα το ρόλο. Το σίριαλ αφορά στη ζωή του Αμάδο Καρίγιο Φουέντες, του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών της δεκαετίας του ’90. Εγώ θα είμαι ένας πρώην πράκτορας της CIA, ελληνικής καταγωγής, που συνεργάζομαι εκεί… Δεν μπορώ να πω περισσότερα, θα τα δείτε. Έχω κλείσει για 15 επεισόδια, νομίζω ότι είναι πολύ για πρώτο ρόλο σε ξένη παραγωγή. Είναι πολύ δύσκολο με τα ισπανικά, κάνω προσπάθεια», σχολίασε.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos