Ο Τιμοτέ Σαλαμέ θα είναι ο νέος Γουίλι Γουόνκα

Δημοσίευση: 25 Μαΐου 2021, 14:25
Συντάκτης:

Την ιστορία του Willy Wonka από το παιδικό ανάγνωσμα Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας του σπουδαίου Roald Dahl, την έχουμε δει ήδη δυο φορές στο σινεμά. Η πρώτη ήταν το 1971 από τον Mel Stuart με τον Gene Wilder στον ρόλο και η δεύτερη από τον Tim Burton το 2005 με τον Johnny Depp. Αν δεν έμεινε κάποιος ευχαριστημένος από την παρουσίαση της ζωής του Willy Wonka πριν γνωρίσει τον Τσάρλι, τότε η Warner έχει την απάντηση. Ετοιμάζει μια origin  movie για τον Wonka με τον Timothee Chalamet στον ρόλο. Η ταινία προς το παρόν τιτλοφορείται Wonka και θα αφορά την πορεία του σοκολατοποιού πριν ανοίξει το εργοστάσιο και πώς κατάφερε να γίνει διάσημο, εξού και η επιλογή ενός νεαρού ηθοποιού για τον ρόλο.

Σύμφωνα με το Deadline, την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Paul King, σκηνοθέτης του Paddington, ο οποίος ολοκλήρωσε το πρώτο γράψιμο του σεναρίου με τον Simon Farnaby. Ο παραγωγός του franchise του Harry Potter, David Heyman, θα βρίσκεται στην παραγωγή της ταινίας, οπότε όπως μπορούμε να συμπεράνουμε θα είναι μια νοσταλγική, τρυφερή, γλυκιά ταινία σαν τα εδέσματα που φτιάχνει ο Wonka. Η ταινία θα διαφέρει από τις δυο προηγούμενες, μιας και δεν αφορά αυτά τα πέντε παιδιά που πηγαίνουν στο εργοστάσιο και δοκιμάζουν διάφορα, αλλά τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του εργοστασίου. Παρόλα αυτά, θα έχει και αυτή η ταινία μουσικοχορευτικά κομμάτια, οπότε θα δούμε τον Chalamet να δοκιμάζεται και σε αυτό.

Φαίνεται πως ο κόσμος του Roald Dahl έχει εμπνεύσει πολλούς (μην ξεχνάμε ότι πέρσι κυκλοφόρησε το The Witches που επίσης βασίζεται σε παραμύθι του, το οποίο στις ελληνικές αίθουσες παίζεται φέτος το καλοκαίρι). Ιδιαίτερα το Τσάρλι και εργοστάσιο σοκολάτας, καθώς το Netflix και ο Taika Waititi ετοιμάζουν δύο παραγωγές, η μία θα είναι animated σειρά ή ταινία που θα αφορά τους χαρακτήρες από το Τσάρλι και εργοστάσιο σοκολάτας και το άλλο θα είναι και αυτό μια animated παραγωγή που θα αφορά συγκεκριμένα τους Oompa-Loompas. Ετοιμαζόμαστε να γλυκαθούμε!

Update: Αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτό. Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Ρόουαν Ατκινσον, Σάλι Χόκινς, Ολίβια Κόλμαν και Κίγκαν-Μάικλ Κι. Η ταινία με τίτλο «Wonka» θα κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες στις 17 Μαρτίου 2023.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
16387
Tanweer
15288
Feelgood
7264
Feelgood
1977