Ο Τιμ Μπάρτον επιστρέφει με remake sci-fi καλτιάς του 1958

Δημοσίευση: 3 Φεβ. 2024, 18:53
Συντάκτης:

H τελευταία ταινία του Τιμ Μπάρτον ήταν το απογοητευτικό Dumbo το 2019, η τελευταία πραγματικά καλή ταινία του πάει αρκετά πιο πίσω χρονικά, πάντα όμως έχει ενδιαφέρον κάθε νέα προσπάθεια του αγαπημένου ισιοσυγκρασιακού οραματιστή δημιουργού. 

<a href="/nea/i-monika-mpeloytsi-einai-zeygari-me-ton-tim-mparton/67797">Η Μόνικα Μπελούτσι είναι ζευγάρι με τον Τιμ Μπάρτον</a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ Μόνικα Μπελούτσι είναι ζευγάρι με τον Τιμ Μπάρτον

Μετά το διάλειμμα του τηλεοπτικού Wednesday, ο Μπάρτον επιτρέφει με μια συνεργασία που θεωρητικά τουλάχιστον παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. 

Θα σκηνοθετήσει το remake της sci-fi καλτιάς του 1958, "Attack Of The Fifty Foot Woman", με την Τζίλιαν Φλιν των "Gone Girl" & "Sharp Objects" στην σεναριακή κατασκευή, με τους παραγωγούς του Wednesday. 

Δεν είναι ακόμη σαφές πόσο θα ακολουθήσει την συλλογιστική του αρχικού φιλμ που εμφάνιζε μια γυναίκα 50 ποδιών που μεταμορφώθηκε σε γίγαντα από έναν εξωγήινο. Η ηρωίδα της ταινίας που έγινε τέρας, η Νάνσυ, είναι μια πλούσια αλλά δυσλειτουργική γυναίκα που έχει πρόβλημα με το ποτό και σύζυγο που την απατά. Μπορούμε το φανταστούμε από τον Μπάρτον αυτό, εννοείται, πάντως αν και έχουν γίνει πολλές απόπειρες για σίκουελ, μόνο ένα ριμέικ έχει καρποφορήσει: η ταινία του 1993 του Κρίστοφερ Γκεστ για το HBO, στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Ντάριλ Χάνα και Ντάνιελ Μπάλντουιν.

Αναμένουμε καστ και περισσότερες πληροφορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10896
Feelgood
7662
Rosebud.21
7410
Feelgood
6344
Joika, από την Spentzos Joika, από την Spentzos