Ο Μάικλ Μαν ετοιμάζει το «Heat 2»

Δημοσίευση: 20 Ιουλίου 2022, 12:06
Συντάκτης:

Προηγήθηκε το γεγονός της έκδοσης του λογοτεχνήματος για το sequel του Heat που θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στις 9 Αυγούστου.

<a href="/nea/deite-heat-toy-maikl-man-se-4k-directors-definite-edition/68076">Δείτε το &quot;Heat&quot; του Μάικλ Μαν σε 4Κ Director&#039;s Definite Edition</a>ΣΧΕΤΙΚΑΔείτε το "Heat" του Μάικλ Μαν σε 4Κ Director's Definite Edition

Όπως ήταν αναμενόμενο, ξεκίνησαν εικασίες που στη συνέχεια εξελίχθηκαν σε φήμες και κατέληξαν σε συζητήσεις για το πιθανό sequel που τελικά θα είναι prequel, της αξεπέραστης ταινίας του Μάικλ Μαν, 27 χρόνια μετά το πρώτο φιλμ.

Ο 79χρονος δημιουργός (που έγραψε και το βιβλίο) αποκάλυψε πως ήδη το κινηματογραφικό σίκουελ του «Heat», το οποίο θα βασίζεται στο βιβλίο, βρίσκεται στα πρώτα στάδια παραγωγής.

Το βιβλίο, χρονολογικά, εξελίσσεται σε δυο περιόδους. Το πρώτο μέρος διαδραματίζεται πριν τα γεγονότα της πρώτης ταινίας ενώ το δεύτερο μέρος εφτά χρόνια μετά. «Πάντα ήθελα να εξερευνήσω τις ζωές αυτών των ανδρών. Επίσης ήθελα να βρούμε έναν τρόπο να φέρουμε το παρελθόν στο παρόν όπου το παρόν να είναι περίπου το 2002, επτά χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας “Heat”», δήλωσε ο Μαν.

Το ζήτημα είναι το καστ, μιας και ο χαρακτήρας του Ντε Νίρο ΔΕΝ, ο Πατσίνο είναι ήδη 82 και ο Κίλμερ δεν μπορεί πλέον να μιλήσει λόγω του καρκίνου στο λάρυγγα.

Πάντως ο Πατσίνο είχε δηλώσει πρόσφατα πως θέλει τον Τιμοτέ Σαλάμε να υποδυθεί τον νεαρό εαυτό του στην ταινία. Για να δούμε…

Θυμίζουμε πως φέτος ο Μάικλ Μαν σκηνοθέτησε την τηλεοπτική σεριά Tokyo Vice, ενώ στο στάδιο της παραγωγής βρίσκεται η κινηματογραφική βιογραφία του Έντσο Φερράρι. 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The year I started masturbating

The year I started masturbating

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Ο κόσμος μια φιλόδοξης καριερίστα καταρρέει όταν τη χωρίζουν λίγο προτού κλείσει τα...
4 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
16481
Tanweer
11170
Feelgood
6814