Ο "Φυγάς" επιστρέφει

Δημοσίευση: 21 Απριλίου 2020, 20:51
Συντάκτης:

Ακόμα μία ταινία που βλέπει τον δρόμο της προς την μικρή οθόνη είναι η επιτυχία του 1993 “The Fugitive” με πρωταγωνιστή τον Χάρισον Φορντ όπως τον καθοδήγησε σκηνοθετικά ο Άντριου Ντέιβις . Πολύ πριν την κινηματογραφική μεταφορά και τις εφτά υποψηφιότητες για Όσκαρ, το “The Fugitive” είχε προβληθεί ως σειρά στο δίκτυο του ABC στο διάστημα 1963-1967 και τώρα μέσω της πλατφόρμας Quibi ακόμα ένα ριμέικ θα φτάσει στις οθόνες μας.

<a href="/nea/24-season-4-stathera-se-ypsilo-epipedo/69357">"24' season 4: Σταθερά σε υψηλό επίπεδο</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"24' season 4: Σταθερά σε υψηλό επίπεδο

Αυτήν την φορά, ο Κίφερ Σάδερλαντ μαζί με τον Μπόιντ Χόλμπρουκ (“Logan”, “Narcos”) θα παίζουν τους ρόλους του διώκτη και διωκόμενου αντίστοιχα ενώ ακόμα δεν είναι γνωστό κατά πόσο η σειρά θα πατήσει επάνω στο αρχικό υλικό και στην προσπάθεια του χαρακτήρα Ρίτσαρντ Κιμπλ να βρει τον αληθινό δολοφόνο της γυναίκας του αφού οι κατηγορίες έπεσαν ψευδώς επάνω του.

Bασικός παραγωγός της σειράς και σκηνοθέτης των επεισοδίων, θα είναι ο έμπειρος Στίβεν Χόπκινς, με προϋπηρεσία στην μικρή ("24") και την μεγάλη οθόνη πριν τα 00s (Under Suspicion, Lost In Space, Judgement Night, Predator 2).

Βέβαια, εκτός από την γνώριμη υπόθεση, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πλατφόρμα που θα φιλοξενήσει το νέο “The Fugitive” καθώς όπως γίνεται γνωστό, η Quibi συγκεντρώνει σταδιακά εντυπωσιακά ονόματα στην λίστα των συνεργατών της. Από τον Ίντρις Έλμπα μέχρι τον Ρίντλει Σκοτ και από τον Ζακ Έφρον έως τον Στίβεν Σόντερμπέργκ πολλοί είναι αυτοί που δοκιμάζουν την νέα τακτική σύντομης αφήγησης, που πλασάρει η συνδρομητική πλατφόρμα που δημιούργησε ο πάλαι πότε πρόεδρος της Walt Disney, Τζέφρι Κάτζενμπεργκ, βάσει της οποίας κάθε επεισόδιο διαρκεί από 4 μέχρι 10 λεπτά.

Είναι πιθανό το συγκεκριμένο φορμά να μην ταιριάξει σε μεγάλη μερίδα κοινού όμως στον αντίποδα, οι περισσότεροι παρακολουθήσαμε αφοσιωμένοι το “Love, Deaths and Robots” του Netflix που παρομοιάζει στην τεχνική.

Το “The Fugitive” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο..

Πρώτη δημοσίευση: 21 Απριλίου 2020, 20:51
Ενημέρωση: 21 Απριλίου 2020, 20:57
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos