Ο "Doctor Who" μοιράζει ανατριχίλες

Ο "Doctor Who" μοιράζει ανατριχίλες
Δημοσίευση: 19 Σεπτεμβρίου 2020, 14:10
Συντάκτης:

Ο David Tennant που έγινε γνωστός από τον ρόλο του στο Doctor Who (εξαιρετικός επίσης στα Broadchurch, Good Omens), επαινέθηκε από τους τηλεθεατές για την ερμηνεία του ως ο serial killer Dennis Nilsen στην σειρά Des, μια δραματική σειρά του ITV για τον διαβόητο εγκληματία και τον βιογράφο του που έπαθε εμμονή μαζί του.

Στις 14 Σεπτεμβρίου προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της σειράς (από τα τρία συνολικά) με τα πρώτα σχόλια να τον εγκωμιάζουν για την αυτοπεποίθησή του και το πόσο φρικτός μοιάζει ως εγκληματίας, σύμφωνα με τον Independent. «Ο Tennant με μισο-κρυμμένο το πρόσωπό του κάτω από τα μεγάλα γυαλιά χρησιμοποιεί την προφορά του Nilsen με εξαιρετικό αποτέλεσμα» γράφει ο κριτικός τηλεόρασης Ed Cumming. «Ο Nilsen δεν φαίνεται αρεστός αλλά μοιάζει λογικός» σημειώνει παρακάτω.

Τα σχόλια βέβαια ήταν πολλά και στα social media μιλώντας για την ερμηνεία του Tennant. «Ο David Tennant είναι ένας από τους καλύτερους βρετανούς ηθοποιούς. Σου κόβει το αίμα» γράφει ένας θαυμαστής της σειράς.

«Με φρίκαρε τελείως το πώς απέδωσε τον Nilsen. Είναι φανταστικό». Κάποιος άλλος επαίνεσε την παρουσία του Jason Watkins δηλώνοντας πως «δεν είναι ένα creepy δράμα μέχρι να εμφανιστεί αυτός. Είχα αρχίσει να ανησυχώ αλλά εμφανίστηκε στο 43ο λεπτό και όλα έγιναν καλά στον κόσμο του τηλεοπτικού θρίλερ».

Άλλοι θαύμασαν το πόσο πιστή είναι η σειρά στην πραγματικότητα όχι μόνο όσον αφορά τον Nilsen αλλά ευρύτερα για τις φυλακές και τους εγκληματίες.

Ένας χρήστης γράφει «Δούλευα για χρόνια στο Sutton Prison και έχω να πω για τον David Tennant ότι υποδύεται τον Dennis Nilsen κατά γράμμα». Κάποιος άλλος ανέδειξε μια διαφορετική πτυχή του Tennant, βάζοντας φωτογραφίες του Tennant με γατάκια.

Δημοσίευση: 19 Σεπτεμβρίου 2020, 14:10
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
3288
Tanweer
1939
Tanweer
1381
Spenztos
1000
Spentzos
760