Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον κάνουν ταινία το «κυνήγι» της Nike στον Μάικλ Τζόρνταν

Δημοσίευση: 22 Απριλίου 2022, 17:09
Συντάκτης:

Ο Ματ Ντέιμον και ο Μπεν Άφλεκ θα συνεργαστούν ξανά στην μεγάλη οθόνη για τρίτη φορά μετά το «Good Will Hunting»(όπου κέρδισαν το Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου) και το περσινό «Last Duel» (όπου και πάλι συνυπέγραψαν το σενάριο).

<a href="/festival-verolino/berlinale-2024-kilian-merfi-kathikon-tis-tehnis-na-prokalei/69432">Berlinale 2024 - Κίλιαν Μέρφι: "Kαθήκον της τέχνης, να προκαλεί"</a>ΣΧΕΤΙΚΑBerlinale 2024 - Κίλιαν Μέρφι: "Kαθήκον της τέχνης, να προκαλεί"

Θα συμπρωταγωνιστούν, θα γράψουν το σενάριο και θα είναι παραγωγοί σε μια ταινία που θα αφορά το στόρι της προσπάθειας της Nike να εξασφαλίσει την υπογραφή του Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Μπεν Άφλεκ θα σκηνοθετήσει επίσης και θα υποδυθεί τον συνιδρυτή της Nike, Φιλ Νάιτ, ενώ ο Ματ Ντέιμον θα ενσαρκώσει τον Σόνι Βακάρο, τον άνθρωπο που κατάφερε να πείσει τον Air και να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία γύρω από τα παπούτσια μπάσκετ

Η ταινία ακολουθεί την πραγματική ιστορία του ταξιδιού του Βακάρο για την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με τον Μάικλ Τζόρνταν «που τον οδήγησε στους γονείς του Αμερικανού πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή και συγκεκριμένα στην ισχυρή, δυναμική μητέρα του, καθώς και σε πρώην προπονητές, συμβούλους και φίλους του».

Ο Τζόρνταν θα είναι μια μυθική φιγούρα που θα αιωρείται στην ταινία και δεν εμφανίζεται ποτέ, ακόμα κι όταν ο Βακάρο προσπαθεί να τον προσεγγίσει αποκτώντας πρόσβαση στους κοντινούς του και γύρω του» αναφέρεται στην περίληψης της ταινίας.

Η ιστορία -με τίτλο Air Jordan- βρισκόταν στην Black List της περασμένης χρονιάς με τα κορυφαία σενάρια που δεν έχουν πάρει ακόμα πράσινο φως.

Update: Το τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα, δεν είναι κακό, ενώ το καστ που συμπληρώνουν επίσης οι Τζέισον Μπέιτμαν, Βαϊόλα Ντέιβις, Κρις Μεσίνα, Μάρλον Ουέιανς και Κρις Τάκερ, είναι σίγουρα εξαιρετικό. Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 5 Απριλίου. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos