Μια Ελληνίδα στο Netflix

Δημοσίευση: 12 Νοε. 2019, 21:18
Συντάκτης:

Mια νεαρή Ελληνίδα ηθοποιός κατάφερε με υπομονή και επιμονή να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να ανοίξει μια δύσκολη επαγγελματική πόρτα.

<a href="/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Η Χριστίνα Σωτηρίου αποτελεί μέρος του πρωταγωνιστικού καστ στην σειρά El Senor de los Cielos, παραγωγή της Τelemundo αμερικανικού δικτύου της NBC Universal με γυρίσματα στο Μεξικό και στην Μύκονο, η οποία στριμάρει στο μπουκέτο του Netflix (δυστυχώς όχι στο ελληνικό προς το παρόν).

Η 28χρονη Ελληνίδα ηθοποιός υποδύεται μια νεαρή Ελληνίδα, την Ειρήνη, σε 16 επεισόδια της 7ης σεζόν. Η σειρά βασίζεται στην ζωή του Αουρέλιο Καρίγιο Φουέντες, ο οποίος ήταν αρχηγός του Καρτέλ Χουάρες. Όσον αφορά την ιστορία που διαδραματίζεται στην Ελλάδα, η Χριστίνα Σωτηρίου υποδύεται την κόρη του Γιάννη Σπαλιάρα και της Αθηνάς Κλιούμη, την Ειρήνη. Είναι μια κοπέλα 20 χρονών, η οποία πρόκειται να παντρευτεί με τον αρραβωνιάστικό της και μεγαλωμένη χωρίς την συνεχή φροντίδα τον γονιών της, οι οποίοι ήταν πρωην πράκτορες της CIA και φίλοι με μεγαλέμπορο κοκαϊνης και αδερφό του Αουρέλιο που επισκέπτεται στην Ελλάδα, γιατί θέλει να βρει συνεργάτες όσον αφορά στο εμπόριο ναρκωτικών. Ανοικτοί λογαριασμοί οδηγούν σε επικίνδυνες καταστάσεις...

Η Χριστίνα Σωτηρίου (με συμμετοχές μέχρι στιγμής σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και μικρού μήκους ταινίες) περιγράφει την εμπειρία της : "Η εμπειρία είναι φανταστική. Η επιλόγη μου έγινε μέσω της πλατφόρμας Ordino: μου έστειλαν μέιλ για να επικοινωνήσω με την casting director της Telemundo. Πέρασα από δύο φάσεις κάστινγκ, στέλνοντας μία σκηνή με βίντεο. Γνωριζω Ισπανικά, οπότε με διευκόλυνε αυτό αρκετά στο να υποδυθώ τον ρόλο μου, επειδή μιλάω και ελληνικά και ισπανικά ως Ειρήνη στην σειρά. Η συνεργασία μου ήταν άψογη με την παραγωγή και με τους ηθοποιούς.  Υπήρχε πολύ καλή κι ευχάριστη ατμόσφαιρα στα γυρίσματα, τόσο στο Μεξικό όσο και στην Μύκονο. Υπήρχε τέλεια οργάνωση, εξυπηρέτηση για οτιδήποτε χρειαζόμασταν. Γυρίζαμε από το πρωί ως το βράδυ σκηνές, αλλά ήταν μια διαδικασία που ευχαριστήθηκα στο έπακρο. Η συνεργασία μου, επίσης, με τον Γιάννη Σπαλιάρα ήταν πολύ καλή. Είναι ένας άνθρωπος συνεργάσιμος και πολύ φιλικός". 

tags: 
Πρώτη δημοσίευση: 12 Νοε. 2019, 21:18
Ενημέρωση: 12 Νοε. 2019, 21:18
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos