Μαζεύουν υπογραφές για να κατέβει κωμωδία του Netflix

Δημοσίευση: 15 Δεκ. 2019, 12:09
Συντάκτης:

Tραβηγμένο και βλάσφημο ή απλά ξεκαρδιστικό;

<a href="/nea/vlack-mirror-epistrefei-me-7i-sezon/69607">To "Βlack Mirror" επιστρέφει με 7η σεζόν</a>ΣΧΕΤΙΚΑTo "Βlack Mirror" επιστρέφει με 7η σεζόν

Μια νέα κωμωδία στο Netflix, με κεντρικό ήρωα τον Ιησού Χριστό, έχει προκαλέσει αντιδράσεις πιστών θεατών στη Βραζιλία που ζητούν να αποσυρθεί από την πλατφόρμα.

Η ταινία The First Temptation of Christ (διάρκειας μόλις 47 λεπτών) δημιουργήθηκε από μια ομάδα Πορτογάλων κωμικών με εκατομμύρια ακόλουθους στο YouTube και ξεκίνησε να στριμάρει στο Netflix στις 3 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την σύνοψη: «Ο Ιησούς φέρνει έναν καλεσμένο έκπληξη για να γνωρίσει στην οικογένειά του».

Στη Βραζιλία σχεδόν 2 εκατομμύρια άτομα έχουν υπογράψει μια ηλεκτρονική καμπάνια ζητώντας την απόσυρση του φιλμ από την συνδρομητική πλατφόρμα, καθώς υπαινίσσεται ότι ο Χριστός ήταν ομοφυλόφυλος. Ο γιος του Βραζιλιάνου προέδρου Ζαϊχ Μπολσονάρου, Εντουάρντο, σχολίασε. «Υπερασπιζόμαστε την ελευθερία της έκφρασης, αλλά αξίζει αυτό την επίθεση στα "πιστεύω" του 86% του πληθυσμού;»      

Ακολουθεί το τρέιλερ, όσοι και όσες είστε συνδρομητές του Netflix, μπορείτε να την δείτε ολόκληρη και να εξάγετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Update 26/12/19: Στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας παραγωγής στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ. Η φωτιά δεν επεκτάθηκε, καθώς κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο. 

 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos