Λίαμ Νίσον και Σεθ ΜακΦάρλαν ετοιμάζουν νέο "Naked Gun"

Δημοσίευση: 25 Ιουλίου 2021, 19:28
Συντάκτης:

Μη κοιτάτε που εδώ και αρκετά χρόνια έχει καθιερωθεί σε σκληρές περιπέτειες και τις οποίες διανθίζει με δράματα για να σπάει η φάση. Ο Λίαμ Νίσον διαθέτει αίσθηση του χιούμορ. Την οποία δεδομένα κατέχει και σε μεγάλο βαθμό, ο Σεθ ΜακΦάρλαν (Family Guy, Ted, Orville, κτλ κτλ).

ΣΧΕΤΙΚΑHonest thief

Πρόσφατη απόδειξη: όπως όλα δείχνουν, θα συνεργαστούν σε πιθανό reboot για την αξέχαστη και διασκεδαστική τριλογία «Tρελές σφαίρες» με τον Λέσλι Νίλσεν.

«Ο Σεθ και η ομάδα του δουλεύουν ήδη σε ένα πιθανό σενάριο και δηλώνω ενθουσιασμένος, ειδικά αν το σκηνοθετήσει και ο ίδιος, που είναι πολύ πιθανό από όσο γνωρίζω. Η Paramount προσέγγισε τον Σεθ, αυτός ήρθε σε εμένα και όλα δείχνουν να έχουν δρομολογηθεί. Οπότε ή θα καταστρέψω όση καριέρα μου έχει απομείνει ή θα βρω λίγη πρόκληση και περιπέτεια και θα προκύψει κάτι πολύ διασκεδαστικό!», ήταν οι δηλώσεις του 69χρονου Νίσον.

Δεν είμαστε τρομερά αισιόδοξοι, πάντως και Νίσον και Μακ Φάρλαν έχουν συνεργαστεί ξανά στο (ημι-αποτυχημένο) «Α million ways to die in the West» και με κάποια cameos του πρώτου σε Ted & Orville.

Πάντως και ο Λέσλι Νίλσεν εθεωρείτο «σοβαρός» δραματικός ηθοποιός πριν διαπρέψει αρχικά στο «Τρελή Πτήση» και στη συνέχεια στο «Naked Gun», ότι και αν σημαίνει αυτό…

Tουλάχιστον με τον ΜακΦάρλαν στο τιμόνι θα απομακρυνθούμε από την κορεκτίλα. Παράγοντας απαραίτητος για να λειτουργήσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

St. Agatha

St. Agatha

Θα το βρείτε: Cinobo

Σύνοψη: Το «St. Agatha» διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1950 στη μικρή πόλη της Georgia....
9 ώρες