Το καλύτερο ελληνικό animation του 2021 στο Ertflix

Δημοσίευση: 7 Μαΐου 2022, 12:26
Συντάκτης:

Μια από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες κινουμένων σχεδίων των τελευταίαων ετών και σίγουρα η πιο πολυβραβευμένη της προηγούμενης χρονιάς (σε όλα τα εγχώρια κινηματογραφικά φστιβάλ) προβάλλεται στο Ertflix.

<a href="/nea/ertflix-giortazei-tin-imera-gynaikas-me-8-tainies-kai-3-seires/69521">To Ertflix γιορτάζει την Ημέρα Γυναίκας με 8 ταινίες και 3 σειρές</a>ΣΧΕΤΙΚΑTo Ertflix γιορτάζει την Ημέρα Γυναίκας με 8 ταινίες και 3 σειρές

Το «Από το Μπαλκόνι» του Άρη Καπλανίδη, είναι διαθέσιμο στην κρατική πλατφόρμα ως τις 15 Μαϊου.

Η μεσόκοπη κυρία Λίνα, εγκατεστημένη στο μπαλκόνι της, παρεμβαίνει σε οτιδήποτε συμβαίνει στη γειτονιά. Περαστικοί, αλλά και γείτονες από τα απέναντι διαμερίσματα νιώθουν το βλέμμα της καρφωμένο επάνω τους, ενώ η ίδια είναι έτοιμη να τους πετάξει επίδεσμο, αν συμβεί κάποιο ατύχημα, να δώσει συμβουλές παρκαρίσματος και να ειδοποιήσει την αστυνομία εντοπίζοντας μια διάρρηξη. Κάποιοι την αντιμετωπίζουν με απορία και θαυμασμό, όμως οι περισσότεροι νιώθουν ενοχλημένοι. Ώσπου, η Λίνα χάνει τον γιο της σε αυτοκινητικό δυστύχημα και δεν ξαναβγαίνει στο μπαλκόνι. Όλοι διαπιστώνουν ότι, τώρα πια, τίποτα στη γειτονιά δεν είναι όπως παλιά.

 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos