Το ΗΒΟ ετοιμάζει την πρώτη σειρά για τον κορονοϊό

Δημοσίευση: 3 Aug 2020, 14:16
Συντάκτης:

Το κυνηγητό για την δημιουργία φαρμάκου και εμβολίου για την καταπολέμηση του Covid-19 είναι έντονο και μάλιστα ενέπνευσε το HBO για μια επερχόμενη σειρά στην οποία θα εμπλακεί και ο Adam McKay. Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, θα είναι η μεταφορά του βιβλίου The First Shot που έγραψε ο Brendan Borrell, συγγραφέας των New York Times και του The Atlantic. Ο McKay θα διατηρεί ρόλο παραγωγού στην σειρά.

<a href="/nea/true-detective-s04-den-les-ohi-se-ayti-ti-seirara/69389">"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα

Το βιβλίο εξιστορεί την πορεία για την δημιουργία ενός τρόπου αντιμετώπισης της πανδημίας, μιλώντας για τις εταιρείες, τους οργανισμούς, τους ανθρώπους και την επιστήμη που προσπαθούν να βρουν την λύση. Ο Borrell, που θα έχει ρόλο εκτελεστικού παραγωγού, έχει κάνει μεγάλη έρευνα σχετικά με τις μελέτες για την δημιουργία φαρμάκου και εμβολίου έχοντας γράψει και σχετικά άρθρα. Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με άλλες ασθένειες για τις οποίες έχει γράψει άρθρα σε εφημερίδες.

Ο McKay έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με το HBO. Το πρώτο του πρότζεκτ θα είναι μια μίνι σειρά βασισμένη στο βιβλίο της Julie K. Brown για τον Jeffrey Epstein. Επίσης, για τον Δεκέμβριο ετοιμάζεται μία δραματική σειρά για τους LA Lakers με τον προσωρινό τίτλο Showtime. Βασίζεται στο βιβλίο Showtime: Magic, Kareem, Riley and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s του Jeff Pearlman. Θα πρωταγωνιστεί ο John C. Reilly ως Jerry Buss. Ένα ακόμα πολυαναμενόμενο πρότζεκτ είναι και η τηλεοπτική μεταφορά των Παρασίτων του Bong Joon-ho για το HBO το οποίο περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον. Πράσινο φως έχει δοθεί και για το The Uninhabitable Earth, μια σειρά ανθολογίας με θέμα την κλιματική αλλαγή βασισμένη στο ομώνυμο επιτυχημένο βιβλίο του David Wallace-Wells. Πολλά πρότζεκτς ετοιμάζονται μέσα στα επόμενα χρόνια. Να δούμε αν η πραγματικότητα θα προλάβει την σειρά και θα έχει βρεθεί μέχρι τότε κάποια ιατρική λύση στο ζήτημα του κορωνοϊού.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos