Η σουηδική σειρά "The Bridge" αποκτά ελληνικό remake

Δημοσίευση: 29 Μαΐου 2022, 14:00
Συντάκτης:

Aν έχετε παρακολουθήσει την εξαιρετική σουηδική αστυνομική σειρά «BRON/BROEN» (The Bridge) του 2011 που είχε φανατικό κοινό στη χώρα μας, λογικά θα μπήκατε στον πειρασμό να τσεκάρετε και το αμερικανικό remake δύο χρόνια αργότερα, το οποίο δεν ήταν κακό, αλλά ήταν ελαφρώς κατώτερο.

Ήρθε η ώρα να την δούμε και στην ελληνική εκδοχή της.

Στην υπόθεση, όταν ένα πτώμα βρίσκεται στη γέφυρα μεταξύ Δανίας και Σουηδίας, ακριβώς στη μέση των συνόρων, ο Δανός επιθεωρητής Martin Rohde και η Σουηδή Saga Norén, πρέπει να συνεργαστούν για να βρουν τον δολοφόνο.

Η συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1 έφερε το σύνορο μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, Δύσης και Ανατολής.  

Η επίσημη σύνοψη της «Γέφυρας» αναφέρει: «Ένα πτώμα τοποθετημένο με συμβολικό τρόπο πάνω στη συνοριακή γραμμή της γέφυρας που ενώνει την Ελλάδα με την Τουρκία, αναγκάζει την Ελληνίδα αστυνομικό Σοφία Μπακάλη και τον Τούρκο Κενάν Καραμάν να αναλάβουν την υπόθεση της ασυνήθιστης δολοφονίας. Σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ανυποψίαστοι για τις πολιτικές δυνάμεις που εμπλέκονται και προσπαθώντας να εξιχνιάσουν την υπόθεση, η Σοφία και ο Κενάν θα βρεθούν σε θανάσιμο κίνδυνο, καθώς οι υπαίτιοι κάνουν τα πάντα προκειμένου να συγκαλύψουν ένα εκρηκτικό μυστικό…»

Τη Σοφία Μπακάλη υποδύεται η ηθοποιός Μαντώ Γιαννίκου και τον Κενάν Καραμάν, ο Μπουράκ Χάκι που πρόσφατα τον είδαμε και στο «Σμύρνη μου αγαπημένη». Το καστ συμπληρώνουν οι Ακύλλας Καραζήσης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νίκος Ψαρράς, Θάνος Τοκάκης, Αλέξανδρος Μούκανος, Δανάη Επιθυμιάδη και Atakan Yilmaz.

Το σενάριο/διασκευή ανήκει στους Κώστα Γεραμπίνη, Δημήτρη Εμμανουηλίδη, Άλκη Πολίτη και Nazli Ef Durlu. Η σκηνοθεσία στον Γιάννη Χαριτίδη, την μουσική έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Η τηλεοπτική σειρά είναι διαθέσιμη στη νέα streaming υπηρεσία του ANT1. Mπορείτε να κάνετε εγγραφή στο antennaplus.gr, απολαμβάνοντας τις πρώτες 14 ημέρες δωρεάν και στη συνέχεια υπάρχει προσφορά γνωριμίας με 4,99€ τον μήνα, για τους πρώτους τρεις μήνες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos