Η DC αποκάλυψε το πραγματικό όνομα του Τζόκερ

Δημοσίευση: 27 Σεπτεμβρίου 2022, 10:13
Συντάκτης:

Η ταυτότητα του Τζόκερ, του μεγάλου κακού και αντιπάλου του Μπάτμαν, ήταν ένα μυστήριο από την πρώτη στιγμή που ο χαρακτήρας έκανε ντεμπούτο στα κόμιξ της DC. Πολλοί είχαν θεωρίες για ονόματα όπως Τζακ Νάπιερ και Άρθουρ Φλεκ αλλά τίποτα δεν είχε δημοσιευτεί επίσημα.

<a href="/nea/proti-foto-tis-lady-gaga-sto-joker-folie-deux/67744">Πρώτη φωτό της Lady Gaga στο «Joker: Folie à Deux»</a>ΣΧΕΤΙΚΑΠρώτη φωτό της Lady Gaga στο «Joker: Folie à Deux»

Μέχρι τώρα, αφού στο τεύχος #5 της σειράς κόμικ της DC, «Flashpoint Beyond», συνέχεια της «Flashpoint», η Μάρθα Γουέιν και ο Τόμας Γουέιν εμφανίζονται να συζητούν την αληθινή ταυτότητα του Τζόκερ, με τη Μάρθα να αποκαλύπτει ότι ανάγκασε τον Ψυχο-Πειρατή έναν κακό με εκτενή γνώση ολόκληρου του σύμπαντος της DC, να της πει το όνομα του «Τζόκερ».

Στη συνέχεια αποκαλύπτεται ότι το πραγματικό όνομα του Τζόκερ, ότι είναι «Τζακ Όσβαλντ Γουάιτ».

Η Μάρθα δηλώνει ότι επισκέφτηκε την εκδοχή του «Τζακ Όσβαλντ Γουάιτ» στον κόσμο του Flashpoint και ότι ανακάλυψε ότι είναι ένας αγωνιζόμενος οικογενειάρχης που προσπαθεί να συντηρήσει τη σύζυγό του και ένα παιδί εργαζόμενος ως θυρωρός στο Wayne Casino. Παρά το γεγονός ότι είναι άπορος, ο Τζακ είναι καλά ισορροπημένος και δεν βίωσε τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στο «Batman: The Killing Joke» που δημιούργησαν τον «Τζόκερ».

Έχει επίσης ενδιαφέρον ότι ο μουσικός Τζακ Γουάιτ αποτέλεσε έμπνευση για το όνομα του χαρακτήρα.

Ο τραγουδιστής με ανάρτησή του στο Instagram ευχαρίστησε τη DC Comics που έδωσε στον «Τζόκερ» το όνομα του, «Τζακ Γουάιτ».

«Αν και τα μαλλιά του συνήθως δεν είναι τόσο μπλε όσο τα δικά μου, εξακολουθώ να το θεωρώ ως κολακευτική χειρονομία εκ μέρους τους και το θεωρώ τιμή. Ήταν ένα μοναχικό ταξίδι στη ζωή μου το να είμαι το μοναδικό άτομο με αυτό το όνομα μέχρι τώρα. Τζακ Γουάιτ III» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Πρώτη δημοσίευση: 27 Σεπτεμβρίου 2022, 10:13
Ενημέρωση: 27 Σεπτεμβρίου 2022, 10:13
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos