Το HBO Max θα παίζει DC

Δημοσίευση: 1 Δεκ. 2019, 12:15
Συντάκτης:

Μπορεί η Warner Bros να τα πηγαίνει καλά στην μεγάλη οθόνη και να σημειώνει επιτυχίες με τις τελευταίες μεταφορές γνωστών comics της DC όπως τα “Aquaman” και “Joker”, το ίδιο όμως επιθυμεί και για την υπόλοιπη οικογένεια της Warner Media στην οποία ανήκει και το HBO Max. Καθώς ο ανταγωνισμός του streaming όλο και αυξάνεται, η εταιρεία ερευνά πιθανές οδούς για να εμπλουτίσει την ταινιοθήκη της πλατφόρμας με πιο πιθανή προοπτική την προσθήκη επιλεγμένων τίτλων της DC.

ΣΧΕΤΙΚΑ"Catherine the Great": Υψηλού επιπέδου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την λογική που ακολούθησαν πρώτα τα στούντιο της Marvel που άφησαν για το Disney+ ταινίες όπως “Moon Knight”, “Ms. Marvel”, “She-Hulk”, η Warner δεν θα αφήσει την αποκλειστικότητα του επόμενου Batman ή Superman στο HBO Max αλλά σχεδιάζει να συγκεντρώσει ταινίες με προϋπολογισμό που να μην ξεπερνάει τα 65 εκατομμύρια δολάρια, όσα επένδυσε δηλαδή στο “Joker”.

Τούτου λεχθέντος, μπορούμε να είμαστε σίγουροι από τώρα ότι το director’s cut του “Justice League” δεν θα φτάσει στην πλατφόρμα του HBO Max αφήνοντας έτσι για ακόμα μία φορά απογοητευμένους τους φαν που αδημονούν για την κυκλοφορία του.

Πηγές από το περιβάλλον την ταινίας αναφέρουν πως ο σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ δεν ολοκλήρωσε ποτέ το cut μετά την παραίτησή του για να διαχειριστεί τον χαμό της κόρης του που προηγήθηκε της κυκλοφορίας του “Justice League”. Το post production ανέλαβε τελικά ο Τζος Γουίντον όμως μεγάλο μέρος του κοινού εξακολουθεί να περιμένει την εκδοχή του Σνάιντερ.

Όπως και να έχει, οι αποφάσεις τις Warner απομένουν για να καθοριστεί η πορεία του HBO Max.

Δημοσίευση: 1 Δεκ. 2019, 12:15
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Knives Out - Στα μαχαίρια - 5 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Σπέντζος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
54986
Spentzos
26000
Tulip
11298
Odeon
8400