Το Φεστιβάλ Καννών 2020 αναβάλλεται και επίσημα

Το Φεστιβάλ Καννών 2020 αναβάλλεται και επίσημα
Δημοσίευση: 19 Μαρτίου 2020, 23:34
Συντάκτης:

Ήταν κάτι που αναμενόταν, μετά την καραντίνα στην οποία έχει τεθεί ολόκληρη η Γαλλία λπόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού

ΣΧΕΤΙΚΑΔεύτερος συνεχόμενος Χρυσός Φοινικας για τον Γιώργο Βαλσαμή

Με μια επίσημη ανακοίνωση το Φεστιβάλ Καννών ανακοίνωσε ότι δεν θα διεξαχθεί από τις 12 μέχρι τις 23 Μαΐου, ενώ δηλώνει πως "εξετάζονται πολλές εκδοχές, αυτή τη στιγμή επικρατεί η άποψη να διεξαχθεί τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου του 2020».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

"Στην εποχή της παγκόσμιας κρίσης, συμπονούμε τα θύματα του COVID-19 και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους όσους παλεύουν με τον ιό. Αποφασίσαμε ότι το Φεστιβάλ των Καννών δεν μπορεί να γίνει στις προγραμματισμένες ημερομηνίες, από τις 12 μέχρι τις 23 Μαΐου. Πολλές εκδοχές λαμβάνονται υπόψη για τη διεξαγωγή του, με κυριότερη αυτή μιας απλής αναβολής και διεξαγωγής του στα τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου του 2020. Μόλις η εξέλιξη της κατάστασης στη Γαλλία και παγκοσμίως βελτιωθεί και έχουμε ρεαλιστικές πιθανότητες να διεξάγουμε την διοργάνωση, θα ανακοινώσουμε τη νέα μας απόφαση, πάντα σε συνεννόηση με την Γαλλική Κυβέρνηση και τη Δημοτική Αρχή των Καννών, αλλά και όλους τους συνεργάτες της διοργάνωσης. Το Φεστιβάλ των Καννών στηρίζει απερίφραστα τις απαγορεύσεις μετακίνησης στη χώρα και ζητάμε να δείξουμε όλοι αλληλεγγύη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές σε όλον τον κόσμο".

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Δημοσίευση: 19 Μαρτίου 2020, 23:34
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Uncle Frank

Uncle Frank

Σύνοψη: Για την οικογένεια της Μπεθ, ο θείος Φρανκ ήταν πάντα διαφορετικός. Όταν η...
2 ώρες
Mank

Mank

Μαγική ανασύσταση μιας αξέχαστης κινηματογραφικής εποχής με ένα κομψοτέχνημα βγαλμένο από τα υγρά όνειρα...
3 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870