Εταιρεία πληρώνει 1300 δολλάρια για να δεις 13 ταινίες του Στίβεν Κινγκ

Εταιρεία πληρώνει 1300 δολλάρια για να δεις 13 ταινίες του Στίβεν Κινγκ
Δημοσίευση: 4 Οκτ. 2019, 18:38
Συντάκτης:

Με το Halloween να είναι προ των πυλών αλλά και τα “It: Chapter2” και “Doctor Sleep” να έχουν ανεβάσει για ακόμα μία φορά την δημοτικότητα του Στίβεν Κινγκ, ο δορυφορικός πάροχος “Dish” καλεί τους απανταχού φανς του συγγραφέα να πάρουν μέρος σε μία δυνατή πρόκληση η οποία μάλιστα έχει και δελεαστικό έπαθλο.

ΣΧΕΤΙΚΑΤο "The Stand" του Στίβεν Κινγκ στην μικρή οθόνη

O υποψήφιος θα επωμιστεί την ευθύνη να παρακολουθήσει 13 κλασικές ταινίες βασισμένες στα βιβλία του Στίβεν Κινγκ, να καταγράψει τις αντιδράσεις του και να λάβει στο τέλος το ποσό των 1,300 δολαρίων!

“Απαιτητικό αλλά εύκολο” υποστηρίζει το “Dish” και θα συμφωνήσουμε καθώς η λίστα με τις “lucky 13” ταινίες περιέχει τα πιο αγαπητά στην ποπ κουλτούρα δηλαδή “Carrie”, “The Shining”, “Cujo”, “Christine”, “Pet Sematary” και “Misery” μέχρι και τα λιγότερο γνωστά όπως “Children of the Corn”, “Creepshow” και “Thinner”ενώ ο υποψήφιος θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στο remake και την αρχική εκδοχή σε όποιες ταινίες χρειάζεται.

Σε κάθε περίπτωση, η καταγραφή όλης της εμπειρίας είναι απαραίτητη και θα γίνεται με φύλλα εργασίας έτοιμα προς συμπλήρωση όπως και διαμέσου των social media ώστε τα jumpscares και οι ανατριχίλες να γίνουν viral.

Το “Dish” καθόλη την διάρκεια θα βρίσκεται κοντά στον υποψήφιο και θα τον προμηθεύσει φυσικά με τις ταινίες που θα έχει διαθέσιμες, ακόμα και με survival kit (με φακό, κουβερτούλα, ποπ κορν) για να βγει σώος από το σύμπαν του Κινγκ. Activity Trackers θα μετράνε τον καρδιακό ρυθμό στις πιο έντονες στιγμές, εισιτήριο κινηματογράφου για το “It: Chapter2” ή το “Doctor Sleep” και φυσικά τα “πιο εύκολα” 1,300 δολάρια για να τα ξοδέψει όπως επιθυμεί.

Περισσότερα εδώ.

Δυστυχώς, η απαραίτητη προϋπόθεση της Αμερικανικής Υπηκοότητας μας πετάει εκτός.

Δημοσίευση: 4 Οκτ. 2019, 18:38
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer/Filmtr.
5612
Odeon
3657
Feelgood
1724