Ένα συγκλονιστικό φιλμ του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου για την βία κατά των γυναικών

Δημοσίευση: 24 Νοε. 2021, 10:32
Συντάκτης:

O Aργύρης Παπαδημητρόπουλος σκηνοθέτησε μια μικρού μήκους ταινία για την Lacta με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, την οποία πρέπει να δουν όλοι, ειδικά εκείνοι που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο όρος γυναικοκτονία είναι υπερβολικός, εφεύρημα των ΜΜΕ, «δεν συμβαίνει και τόσο συχνά όσο νομίζετε».

<a href="/nea/monday-toy-argyri-papadimitropoyloy-erhetai-ton-ioynio/64372">Το Monday του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου έρχεται τον Ιούνιο</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Monday του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου έρχεται τον Ιούνιο

Το φιλμ με τίτλο «Μη με αφήσεις ποτέ» (Γιατί θα σου κάνω κακό), εξιστορεί την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας, η οποία δολοφονείται από τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια ενός καβγά.

Μέσα στο 2021 έχουν σημειωθεί 13 γυναικοκτονίες στην Ελλάδα. 13 γυναίκες έχασαν τα ζωή τους από τα χέρια του συντρόφου τους. Δολοφονήθηκαν από ανθρώπους που είχαν εμπιστευτεί. Το βίντεο καταπιάνεται με το μείζον ζήτημα των γυναικοκτονιών και σκοπό έχει να αφυπνίσει.

Το φιλμ ξεκινά με το ζευγάρι να ζει όμορφες στιγμές στις διακοπές του, με γέλια και χαρές, απολαμβάνοντας τον έρωτά του. Στη συνέχεια μετακομίζει σε δικό του σπίτι, ωστόσο γρήγορα η κτητικότατα του άνδρα, στον ρόλο του οποίου βρίσκεται ο Έκτορας Λιάτσος, μετατρέπεται σε εφιάλτη και οδηγεί σε τραγικό τέλος τη νεαρή, την οποία υποδύεται η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

«Σημασία έχει τι θα κάνεις εσύ που ακόμα μπορείς», λέει στο τέλος η πρωταγωνίστρια. Το βίντεο πλαισιώνει το τραγούδι «Μη μου μιλάς για αγάπη», της Δήμητρας Γαλάνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
12 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos