Το Alien θα γίνει τηλεοπτική σειρά

Δημοσίευση: 11 Δεκ. 2020, 14:48
Συντάκτης:

Στις χθεσινές της ανακοινώσεις, η Disney αποκάλυψε πως η κινηματογραφική μυθολογία των Alien του Ρίντλεϊ Σκοτ θα μεταφερθεί στην μικρή οθόνη.

<a href="/nea/otan-o-rasel-krooy-espase-ta-podia-toy-kai-katalave-10-hronia-meta/69717">Όταν ο Ράσελ Κρόου έσπασε τα πόδια του (και το κατάλαβε 10 χρόνια μετά).</a>ΣΧΕΤΙΚΑΌταν ο Ράσελ Κρόου έσπασε τα πόδια του (και το κατάλαβε 10 χρόνια μετά).

Θα γίνει σειρά στο FX/Hulu, με show runner τον Noah Hawley των Fargo & Legion και παραγωγό τον ίδιο τον Ρίντλεϊ Σκοτ.

Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, η μεγάλη διαφορά πάντως, συγκριτικά με τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του μυθικού franchise, είναι η πως η δράση δεν θα εξελίσσεται σε ορίζοντες άγνωστους στο διάστημα, αλλά στη Γη.

Μια διάσταση που είχε στα σχέδια του να προσδώσει και ο Ντέιβιντ Φίντσερ στην κινηματογραφική σειρά ταινιών με το Alien 3, αλλά που τότε δεν είχε γίνει δεκτή από την παραγωγή.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι θα αναμιχθούν στην ιστορία χαρακτήρες από τις πρόσφατες ταινίες, αν και όπως ακούγεται η σειρά θα εξελίσσεται σχετικά πιο πίσω χρονικά με βάση το timeline των τελευταίων Alien.

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ πάντως, είχε στα πλάνα του να σκηνοθετήσει ένα 7ο Alien για το σινεμά, το οποίο εξέταζε την ιδέα (μάλλον για ύβρις επρόκειτο) να μην έχει Alien (!), αλλά αν αναμιχθεί σε αυτό το πρότζεκτ, το πιο πιθανό είναι να μην ευδοκιμήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos