4η σεζόν Stranger Things: Από την Ρωσία με... αγάπη

Δημοσίευση: 1 Οκτ. 2019, 11:31

Μπορεί ο τρίτος κύκλος του Stranger Things να ανέβηκε πριν λιγότερο από 3 μήνες, αλλά στο Netflix το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν χάνουν τον χρόνο τους και ξεκίνησαν ήδη promo για την 4η σεζόν μιας από τις most viewed σειρές της ιστορίας τους.

<a href="/multimedia-video-clip/havales-apo-ta-gyrismata-tis-4is-sezon-stranger-things/67100">Χαβαλές από τα γυρίσματα της 4ης σεζόν "Stranger Things"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΧαβαλές από τα γυρίσματα της 4ης σεζόν "Stranger Things"

Το teaser για τον 4ο κύκλο μόλις κυκλοφόρησε, αφού το Netflix είχε ήδη επιβεβαιώσει πως θα υπάρξει πράγματι τέταρτος κύκλος της σεζόν.

Για την ώρα εννοείται ότι δεν γνωρίζουμε περισσότερα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κατακλυστούμε από πληροφορίες τους επόμενους μήνες.

Θα αρκεστούμε στην φράση: “We’re not in Hawkins anymore”.

Πάντως η 3η σεζόν άρχισε να το κουράζει το πράγμα.

Update 13/4/20: Οι αδερφοί Ντούφερ έδωσαν στην δημοσιότητα ένα teaser με τίτλο "Από την Ρωσία με αγάπη", στο οποίο μαθαίνουμε ότι ο Χόπερ είναι ζωντανός αλλά περνάει δύσκολες στιγμές στα ρώσικα κάτεργα. "Βρίσκεται φυλακισμένος στη χιονισμένη πεδιάδα της Καμτσάκα όπου θα αντιμετωπίσει επικίνδυνους ανθρώπους και άλλα... πράγματα. Στην Αμερική ένας νέος τρόμος αρχίζει να κάνει την εμφάνισή του, κάτι που θα ενώσει τα πάντα. Η τέταρτη σεζόν θα είναι η μεγαλύτερη και η πιο επική σεζόν μας και ανυπομονούμε να σας δείξουμε περισσότερα", σχολίασαν.

Update: Νέο teaser, με το Νetflix να ενημερώνει ότι η 4η σεζόν μετατίθεται για τις αρχές του 2022.

Update: Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν, τα teaser δεν σταματούν ποτέ σην προσπάθεια της παραγωγής να διατηρήσει το όποιο buzz

 

 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 1 Οκτ. 2019, 11:31
Ενημέρωση: 26 Σεπτεμβρίου 2021, 13:44
Συντάκτης: 
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos