Δείτε τις κομμένες σκηνές από την "Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς"

Δημοσίευση: 3 Απριλίου 2020, 13:57

Η "Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς" διέκοψε απότομα την πορεία της στην μεγάλη οθόνη μετά την ανακοίνωση των μέτρων για το κλείσιμο των κινηματογράφων λόγω κορονοϊού. 

<a href="/nea/spirtokoyto-toy-gianni-oikonomidi-tha-ginei-mioyzikal-sti-stegi/64492">Το Σπιρτόκουτο του Γιάννη Οικονομίδη θα γίνει μιούζικαλ στη Στέγη</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Σπιρτόκουτο του Γιάννη Οικονομίδη θα γίνει μιούζικαλ στη Στέγη

Και ενώ είχαν προηγηθεί συνεχή sold out στον κινηματογράφο Άστυ, την πρώτη εβδομάδα προβολής της. 

Η νέα σκηνοθετική δουλειά του Γιάννη Οικονομίδη, έξι χρόνια μετά το "Μικρό ψάρι" εξιτάρει πολύ κόσμο και είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του σινεφίλ κοινού, όταν με το καλό ξεπεράσουμε αυτή την περιπέτεια και μπορούμε να απολαύσουμε ξανά το πάθος μας -τις ταινίες- στις κινηματογραφικές αίθουσες. 

Μέχρι να συμβεί αυτό, η ομάδα παραγωγής του φιλμ προσφέρει "ένα μικρό δωράκι": μια επιλογή από τις κομμένες σκηνές της ταινίας που είθισται να δίνονται στη δημοσιότητα αφότου προβληθεί αυτή – υπό κανονικές συνθήκες. Όμως, εφόσον οι συνθήκες μόνο κανονικές δεν είναι, πατήστε play για ορισμένες ζουμερές σκηνές της ταινίας, που δεν θα συμπεριλαμβάνονται στην κόπια που θα (ξανα)βγει στις αίθουσες -κορωνοϊού επιτρέποντος.

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!