"Texas Chainsaw Massacre": Leatherface Νο 8

Δημοσίευση: 1 Φεβ. 2022, 19:55

Το Halloween πέρυσι, το Scream φέτος, τώρα το Chainsaw Massacre.

<a href="/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Τα reboots/remakes των κλασσικών ταινιών τρόμου περασμένων δεκαετιών συνεχίζονται, άλλά χωρίς νόημα ύπαρξης, κάποια άλλα πιο πετυχημένα.

Για το Texas Chainsaw Massacre που θα στριμάρει Netflix 18 Φεβρουαρίου, δε γνωρίζουμε που θα κάτσει η μπίλια, πάντως έχει πάει μακριά η βαλίτσα μέχρι τώρα με την κινηματογραφική εκμετάλλευση του μύθου του Leatherface.

Στο φιλμ που τα ξεκίνησε όλα το 1974 από τον Τόμπι Χούπερ, μία παρέα νεαρών γνωρίζει την φρίκη κατά την διάρκεια μιας ηλιόλουστης μέρας, από την ανθρώπινη παράνοια του Δολοφόνου με το Πριόνι. Ακολούθησε το Νο 2 από τον ίδιο 12 χρόνια αργότερα με τον Ντένις Χόπερ, ξεκάθαρα αποτυχημένο, έπειτα δύο τραγικά φιλμ το 1990 (Leatherface) και το 1994 (Next Generation) με την Ρενέ Ζελβέγκερ και τον Μάθιου ΜακΚόναχι το δεύτερο…

Επιχειρήθηκε νέα αναβίωση στα 00s με το συμπαθές «The Texas Chainsaw Massacre» του Μάρκους Νίσπελ (με την Τζέσικα Μπίελ) και το υποδεέστερο «The beginning» του Τζόναθαν Λίμπεσμαν. Για να φτάσουμε στο 2013 και το άνευ λόγου και αιτίας «Texas Chainsaw» του Τζον Λούσενχοπ.

Η φετινή επιστροφή του Leatherface έχει σκηνοθέτη τον βραβευμένο με Emmy, Ντέιβιντ Μπλου Γκαρσία, το σενάριο συνυπογράφει ο Φέντε Άλβαρες των «Evil Dead» (2013), «Don’t Breathe» και πρωταγωνίστρια την Έλσι Φίσερ του «Eighth Grade».

Τι νέο θα προσπαθήσει να προσθέσει, θα το μάθουμε σύντομα, αυτό είναι το τρέιλερ:

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 1 Φεβ. 2022, 19:55
Ενημέρωση: 1 Φεβ. 2022, 19:55
Συντάκτης: 
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos