Νέο "Men In Black" με Thor & Valkyrie

Δημοσίευση: 20 Δεκ. 2018, 19:23

Το reboot του Men In Black είναι εδώ, χωρίς τους Ουίλ Σμιθ και Τόμι Λι Τζόουνς, αλλά με τον Κρις Χέμσγουορθ και την Τέσα Τόμπσον στις θέσεις τους. Και bonus τον Λίαμ Νίσον στον ρόλο του επικεφαλής της οργάνωσης στο Λονδίνο, πόλη στην οποία τοποθετείται η νέα ταινία.

Θα λέγεται "Men In Black: International" (αν και ίσως θα πρέπει να λεγόταν "Man & Woman In Back") και ευτυχώς δεν θα συνενώσει τα δύο σύμπαντα των "Men In Black" & "21 Jump Street" (ναι, μη γελάτε, το σενάριο αυτό έπαιζε πολύ μέχρι πριν μερικούς μήνες...), στον αγώνα να υπερασπιστούν την Γη από τα "εξωγήινα αποβράσματα του διαστήματος". 

Σκηνοθετεί ο Γκάρι Γκρέι (Straight Outta Compton, The fate and the furious, Law abiding citizen), γράφει ο Ματ Χάλογουεϊ (πρώτο Iron Man, Transformers The Last Knight) σε παραγωγή Στίβεν Σπίλμπεργκ (μεταξύ άλλων), συμπρωταγωνιστούν Έμμα Τόμπσον, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Ράφε Σπολ, στις αίθουσες αναμένεται 14 Ιουνίου 2019, ακολουθεί το τρέιλερ: 

Πίσω από την παραγωγή φιγουράρει και πάλι το όνομα του Στίβεν Σπίλμπεργκ, ενώ την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Φ. Γκάρι Γκρέι του «Straight Outta Compton» και του υπερεπιτυχημένου «The Fate of the Furious». Το σενάριο ανέλαβαν οι Ματ Χόλογουεϊ και Αρτ Μάρκουμ των «Iron Man», «Transformers:The Last Knight».

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos