"The hustle": Απατεώνισσες και... gentlewomen!

Δημοσίευση: 20 Φεβ. 2019, 18:09

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δεί αρκετές πετυχημένες (ή όχι και τόσο) ταινίες με ανδρικό κάστ να γίνονται remake με εντελώς γυναικείο κάστ, από το “Ghostbusters” εως και το “Ocean’s 8.” Φέτος ήρθε η στιγμή να παρακολουθήσουμε και το remake του “Dirty Rotten Scoundrels”/1988 με Steve Martin και Michael Cane στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, το οποίο με την σειρά του είναι βασισμένο στην ταινία του 1964 “Bedtime Stories” με τον Marlon Brando και David Niven. Το 2019 θα δούμε την Anne Hathaway και την Rebel Wilson να υποδύονται δύο απατεώνισες ή όπως θα ακούσετε και στα αγγλικά “con-artists” στο “The Hustle.”

Πιο συγκεκριμένα, η Hathaway και η Wilson θα υποδύονται «δύο γυναίκες από δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους, οι οποίες ανταγωνίζονται για το ποιά θα καταφέρει να ξεγελάσει έναν νεαρό tech δισεκατομμυριούχο και να απλώσει το χέρι της στην περιουσία του. Σύντομα όμως οι δυό τους συνειδητοποιούν πως έχουν περισσότερα κοινά από όσα νόμισαν αρχικά.» Η ιστορία ξεκάθαρα ακολουθεί την ιστορία του “Dirty Rotten Scoundrels,” και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα για αυτό. Η νέα ταινία όμως δεν θα έχει τον ίδιο original τίτλο. Για την ακρίβεια ο αρχικός της τίτλος ήταν “Nasty Women,” αλλά αργότερα μετονομάστηκε σε “The Hustle.”

Το “The Hustle” λοιπόν πρόκειται για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Chris Addison, ο οποίος είναι γνωστός ως ηθοποιός και παραγωγός σε έργα του Armando Iannucci όπως τα “The Thick of It,” “In the Loop” και “Veep.” Επίσης, έλαβε R για την καταλληλότητά της σε νεαρούς θεατές επειδή συμπεριλαμβάνει «ορισμένες ωμές σεξουαλικές αναφορές», πράγμα που ελπίζουμε να είναι καλό από κωμικής άποψης. Η ταινία, που θα προβληθεί και στις ελληνικές αίθουσες τον Μάϊο, δείχνει να βρίσκεται σε ικανά χέρια της κωμωδίας, και όπως θα δείτε και από το τρέιλερ, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Εμείς υπομονετικά περιμένουμε να δούμε το team Hathaway-Wilson εν δράση. Το μόνο αρνητικό που εντοπίσαμε στο τρέιλερ; Η Hathaway έχει βρετανική προφορά. Ελπίζουμε να είχε προπονηθεί πλήρως για αυτό!

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos