Από το "Al of us strangers" στους Pet Shop Boys

Δημοσίευση: 7 Ιουνίου 2024, 16:44

Η μουσική των Pet Shop Boys, του βρετανικού synth-pop διδύμου που καθόρισε τον ήχο της δεκαετία του ‘80, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο “Άγνωστοι Μεταξύ μας”, την τελευταία ταινία του Άντριου Χέιγκ (“Weekend”, “45 Years”), που έκαψε πολλές καρδιές και εκτόξευσε ακόμα περισσότερο τη δημοφιλία των Άντριου Σκοτ (“Fleabag”) και Πολ Μεσκάλ (“Normal People”).

Τώρα, ο Χέιγκ σκηνοθετεί το νέο βιντεοκλίπ του συγκροτήματος για το single “A New Bohemia”, που περιλαμβάνεται στο τελευταίο τους άλμπουμ με τίτλο “Nonetheless”. Σε αυτό, η καλλιτέχνης Τρέισι Έμιν και ο ηθοποιός Ράσελ Τόβεϊ (“Looking: The Movie”) συναντούν μια ομάδα κατοίκων της παραθαλάσσιας αγγλικής πόλης Μάργκεϊτ, ενώ το δίδυμο των Νιλ Τέναντ και Κρις Λόου τους παρακολουθεί να απολαμβάνουν μια ηλιόλουστη μέρα στην παραλία και σε άλλα σημεία της πόλης.

“Αγαπώ τους Pet Shop Boys χρόνια, από τότε που κυκλοφόρησαν το ‘Please’ (σημ: 1982). Έχω όλους τους δίσκους τους και τους έχω δει live πολλές φορές. Το να σκηνοθετήσω ένα βίντεο γι’ αυτούς είναι ένα όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα”, δήλωσε σχετικά ο Χέιγκ, του οποίου η νοσταλγική αισθητική ταιριάζει ομολογουμένως πολύ με τις μελωδίες του συγκροτήματος.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos