Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Το comedy special του Netflix επιστρέφει για να επιχειρήσει μια ανασκόπηση στη χρονιά που κατάφερε το ακατόρθωτο: ξεπέρασε ακόμα και το 2020 σε όρους παγκόσμιας παράνοιας!

Άποψη: Θυμάστε που πέρσι τέτοιον καιρό νομίζαμε όλοι ότι το 2020 θα μείνει στην ιστορία ως η πιο κουλή χρονιά της πρόσφατης ιστορίας; Ε, φανερά δεν είχαμε ιδέα τι μας επιφύλασσε το 2021!

Έτσι, μετά το περσινό “Death to 2020”, το Netflix επαναλαμβάνει τη συνταγή της κωμικής ανασκόπησης για το 2021, με πολλούς από τους ηθοποιούς που είδαμε στο περσινό installment να επιστρέφουν στους ρόλους τους, αλλά και νέες προσθήκες που ενσαρκώνουν καινούργιους σχολιαστές των ζοφερών στιγμών του 2021.

Το “Death to 2021” δεν έχει να επιδείξει τίποτα διαφορετικό σε σχέση με τον προκάτοχό του. Το format του παραμένει ακριβώς το ίδιο: μία μίξη αρχειακού υλικού και συνεντεύξεων με μια σειρά φανταστικών χαρακτήρων, η οποία περιλαμβάνει από έναν tech δισεκατομμυριούχο μέχρι τη μέση Αγγλίδα. Μέσα σε μία ώρα, ξαναζούμε τα πιο σημαντικά παγκόσμια γεγονότα του 2021, από την εισβολή στο Καπιτώλιο στις αρχές του έτους μέχρι την τωρινή επέλαση της μετάλλαξης όμικρον,

Παρότι κι εδώ υπάρχουν μερικές εμπνευσμένες απόπειρες σάτιρας, το στοιχείο της έκπληξης δεν υπάρχει πλέον, ενώ ο σχολιασμός δεν είναι ιδιαίτερα αιχμηρός ή πρωτότυπος.

Εξαίρεση αποτελεί ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Χιου Γκραντ, ο οποίος επιστρέφει σε μεγάλα κέφια ως διακεκριμένος ιστορικός με αλλεργία στην πολιτική ορθότητα. Σου μένει έτσι η αίσθηση ότι οι δημιουργοί του “Death to 2021” δεν προσπάθησαν ιδιαίτερα, αναπαράγοντας έτσι πολλά από τα αστεία του περσινού special, ενώ το 2021 τους χάρισε απλόχερα αφορμές για να σκάψουν ίσως λίγο βαθύτερα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσετε καλά τη μία ώρα που διαρκεί το “Death to 2021”, απλά μην περιμένετε ότι θα βρείτε σε αυτό ατάκες που θα θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους σας!

Πρώτη δημοσίευση: 29 Δεκ. 2021, 18:49
Ενημέρωση: 29 Δεκ. 2021, 18:49
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Death to 2021
Είδος: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
60
Εταιρία διανομής: 
Πλατφόρμα Streaming: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos