Το Zipper αφορά έναν παντρεμένο άντρα με φιλοδοξίες για ανέλιξη στην εισαγγελία και στην πολιτική. Ο Σαμ Έλις είναι ένας καλός συνήγορος, οικογενειάρχης και πατέρας. Δυστυχώς όμως έχει ένα πρόβλημα με το φερμουάρ του (zipper). Η απόφαση του να δοκιμάσει μια εμπειρία με συνοδό κυρίων τον οδηγεί σε εμμονή αλλάζοντας κάθε φορά και μια παρτνέρ.

Σε ρόλο σκηνοθέτη η Mora Stephens παρακολουθεί τον Σαμ Έλις να προσπαθεί να κατευνάσει την ορμή του για το διαφορετικό καθώς και την πορεία του προς την καταστροφή. Από τον φόβο και την άρνηση της πρώτης φοράς, μέχρι και την στιγμή της σύλληψης των μελών της εταιρείας, ο θεατής βιώνει τα όχι, τα ναι και τα θέλω του ήρωα. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι η ρεαλιστικότητα του σεναρίου. Οι αποφάσεις και οι κινήσεις των ηρώων δημιουργούν ένα πραγματικό σύμπαν και μια αρκετά προσιτή ιστορία. Παρόλα αυτά όμως η Μόρα δεν καταφέρνει να ξεπεράσει το τετριμμένο της ιστορίας και να κάνει το κάτι παραπάνω.

Η σκηνοθέτης ακολουθεί τον Έλις στους φόβους και στις εμμονές του, με τον Patrick Wilson ταιριάζει γάντι στον ρόλο. Η αγαπημένη Lena (Σέρσεϊ Λάνιστερ από το GOT) Headey μας αποδεικνύει πως ακόμα και μια γυναίκα σαν και εκείνη μπορεί να παίξει την απατημένη σύζυγο.

Εμπνευσμένο από την πολιτική σκηνή, με δύο αξιόλογους νέους ηθοποιούς και μια τυπική ιστορία που όμως κρατάει το ρυθμό και το ενδιαφέρον του θεατή, το Zipper αξίζει την θέαση. 

 

Πρώτη δημοσίευση: 4 Νοε. 2015, 21:07
Ενημέρωση: 4 Νοε. 2015, 21:07
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τίτλος:
Zipper (Zipper)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
103

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Freaky

Freaky

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Η δεκαεπτάχρονη Μίλι Κέσλερ προσπαθεί να γλυτώσει από τους αιμοβόρους διαδρόμους του σχολείου...
12 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870