Σύνοψη: Για όλα υπάρχει πρώτη φορά, για πόσα απ'αυτά όμως υπάρχει δεύτερη; Ο Alec και η Megan είναι δύο άγνωστοι οι οποίοι θα συνομιλήσουν για πρώτη φορά σε chat room και θα αποφασίσουν να δοκιμάσουν one night stand. Μια απρόοπτη χιονοθύελλα θα τους φέρει σε δύσκολη θέση εγκλωβίζοντας τους σε ένα διαμέρισμα στο Μπρούκλιν. Τώρα; Τι κάνουμε;

Άποψη: Μια χιονοθύελλα είναι η αιτία της τροπής που θα ακολουθήσουν τα γεγονότα. Ο Max Nichols δεν είχε πάρα να καθοδηγήσει την Analeigh Tipton και τον Miles Teller μέσα σε ένα χρονικό το οποίο εκτυλίχθηκε σε ένα διαμέρισμα, με ελάχιστα σκηνικά ως προς την έκταση της. Πως όμως δοκιμάστηκε μια προοδευτική αλλαγή ως προς το σενάριο όταν όλα μοιάζουν με απομίμηση;  Είναι εκείνη η πινελιά που έσταξε με πρόσχημα όχι το “σεξ” ή το κωμικό κομμάτι αυτού καθ'αυτού αλλά την απόφαση του ανθρώπου να αφήσει τον καναπέ και να σηκωθεί ακόμη και για μια σωματική ηδονή που θα του επιφέρει, να συνομιλήσει με έναν άγνωστο ο οποίος είναι ένας άνθρωπος και όχι ένα συμφέρον της μια βραδιάς . Κάτι τέτοιο τόλμησε ο Mark Hammer γράφοντας την πλοκή.

Τα ηχητικά εφέ που συνόδευαν την ταινία (στην έναρξη “Nuclear Seasons – Charli XCX“, στην ένταση της στιγμής “Anythingg Anything – Dramarama” και στο “ the end” της κλακέτας “ Τigers – The Submarines”) επιφορτώνωντας  την ταινία με χρώματα κάπου κάπου έδιναν ρυθμό,  ίσως όμως να μην χρειαζόταν σε υπερθετικό βαθμο. Φαίνεται όμως να δόθηκε βάση στην ερμηνεία της Analeigh η οποία είχε τον πρώτο λόγο για οτιδήποτε όσο για τον Miles χαμηλότονος  μεν ο τόνος του, με κωμική απόχρωση δε.

Άντζελα Υζεϊράι

Δημοσίευση: 19 Aug 2017, 13:40
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τίτλος:
Two night stand (Δύο στα γρήγορα)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
86
Εταιρία διανομής: 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463