Προσχηματικό σενάριο, ερμηνείες σε τέλμα υποκριτικής , βασανιστικά αργό τέμπο, εν συντομία ένα φαρσικό κινηματογραφικό ανέκδοτο. Αυτή η παρωδία των ‘’Star Trek’’ δεν έχει ουσιαστικό λόγο ύπαρξης και κατατάσσεται άνετα στις χειρότερες ταινίες της τελευταίας διετίας. Και είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που μέχρι και το trailer προδίδει το πόσο fail είναι. Το στόρι διαδραματίζεται σε έναν διαστημικό σταθμό όπου κάθε μέλος του πληρώματος ζει τη δική του ‘’ διαστημική οδύσσεια’’. Πόλος έλξης της ταινίας θα μπορούσε να είναι η πανέμορφη Liv Tyler αλλά μέχρι και αυτή δεν μπορεί να σώσει την κατάσταση και αναρωτιόμαστε πως η «Αrwen» μας καταδέχτηκε να πάρει μέρος σ’ αυτό το ‘’δημιούργημα’’.

Ευελπιστούμε πως με ένα δύο επεισόδια από την δραματική σειρά ‘’The Leftovers’’ θα ξεχάσουμε αυτό το ατόπημά της. Την Liv πλαισιώνουν ο-μουστακάλης- Patrick Wilson στο ρόλο του πλωτάρχη (πιο αντιπαθής πεθαίνεις), ο Μat Bommer( σαν να είναι ο χαμένος αδελφός του Henry Cavill, τέτοια ομοιότητα) και ο Jerry O’Connell(who cares). Bασικά είναι ντροπή να υπάρχει στο βιογραφικό σας αυτή η ταινία. Απόλυτα δικαιολογημένο το 4, 9 στο IMDb. Σε μία φάση το φιλμ πήρε ερωτική τροπή και ξανακοιτάξαμε τον τίτλο μήπως ήταν Space Station 69. Πραγματικά τέτοιες στιγμές θα ήταν χρήσιμο το μαραφέτι των ‘’Men In black’’…

Στόρι: Στον διαστημικό σταθμό ‘’Ωμέγα 76’’ καταφθάνει ένα νέο μέλος για να ενταχθεί στο πλήρωμα όπου θα θέσει σε «τροχιά» νέες εξελίξεις. Άλλοι καλωσορίζουν τη νέα υπολοχαγό άλλοι σκάβουν τον λάκκο της.

Πρώτη δημοσίευση: 31 Οκτ. 2015, 22:52
Ενημέρωση: 31 Οκτ. 2015, 22:52
Τίτλος:
Space station 76 (Space station 76)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
93
Εταιρία διανομής: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Kill Boksoon

Kill Boksoon

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η Gil Boksoon ζει μια διπλή ζωή: είναι επαγγελματίας δολοφόνος και μητέρα μιας...
22 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Spentzos
48310
Feelgood
7387
Tanweer
6351
Tanweer
4775