Any day now

O Ρουντι είναι ένας drag performer που εργάζεται σε κλάμπ του L.A. κάπου στα τέλη του’70 και θα ερωτευτεί έναν άνθρωπο του νόμου, τον Πώλ. Ο γεμάτος τάξη κόσμος του τελευταίου θα γκρεμιστεί για πάντα, όταν αυτοί οι δύο άνθρωποι συναντήσουν τον έφηβο Μάρκο που πάσχει από σύνδρομο Down, και έμεινε ολομόναχος μετά τη σύλληψη της μητέρας του, αφού ο πιτσιρικάς έρχεται κυριολεκτικά για να τους αλλάξει τη ζωή σε κάθε επίπεδο.
Any day now - κριτική ταινίας

Αγάπη, Υπερηφάνεια & Προκατάληψη

Against all odds, το αντισυμβατικό ζευγάρι θα αναλάβει την επιμέλεια του μικρού, ερχόμενο αντιμέτωπο με τον νόμο, την κοινωνία, τα στερεότυπα, τον σκοταδισμό και τις ‘politically correct’ παρωπίδες της πολιτειακής συντεταγμένης.

Μια πολύ ευαίσθητη ιστορία γεμάτη κοινωνικοπολιτικά μηνύματα με πρωταγωνιστές ανθρώπινους χαρακτήρες που μέσα στην ιδιαιτερότητα της κατάστασης, τσαλακώνονται, τσακίζονται και βασικά.. αγαπούν.. υπό τους ήχους του ‘Love don’t live here anymore’. Κι όμως, η αγάπη μπορεί να κάνει τα αδύνατα δυνατά, τα παράλογα λογικά, μπορεί να κάνει τα πάντα.

Ο Άλαν Κάμινγκ σε μια εξαιρετική ερμηνεία που θα αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές σου, όποια κι αν είναι η άποψή σου για το συγκεκριμένο κοινωνικό ζήτημα. Μια –βασισμένη σε αληθινή ιστορία- σπαρακτική και ταυτόχρονα επίκαιρη παραβολή ενάντια στην ομοφοβία και τις προκαταλήψεις που σάρωσε τα βραβεία κοινού ανά τον κόσμο και όχι αδίκως και που, ακόμα και στο τέλος, αρνείται την πεπατημένη.

Aν φοράς παρωπίδες, να μια ταινία που θα κάνει το μυαλό σου... αερόστατο. Έστω, για μιάμιση ώρα.

Ειρήνη Κατσαρά

Πρώτη δημοσίευση: 11 Δεκ. 2013, 14:52
Ενημέρωση: 11 Δεκ. 2013, 14:52
Τίτλος:
Any day now (Δεσμοί αγάπης)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
97
Εταιρία διανομής: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos