European Media

Το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στις Κάννες

Δημοσίευση: 21 Μαρτίου 2019, 19:30
Συντάκτης:

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη δράση «Thessaloniki Goes to Cannes», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 κατά τη διάρκεια του Marché du Film του 72ου Φεστιβάλ των Καννών (14-25 Μαΐου 2019).

<a href="/festival-thessalonikis/67o-festival-thessalonikis-perimenei-tin-tainia-soy/73898">Το 67ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης περιμένει την ταινία σου</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο 67ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης περιμένει την ταινία σου

Η συμμετοχή της Αγοράς του ΦΚΘ στο «Thessaloniki Goes to Cannes» είναι μια συνεργασία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου με το Φεστιβάλ Καννών. Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα από τη Νοτιοανανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια που παίρνει μέρος στη συγκεκριμένη δράση του Marché du Film του Φεστιβάλ Καννών, μιας από τις μεγαλύτερες και πιο περιζήτητες αγορές ταινιών στον κόσμο. 

Πέντε ταινίες μεγάλου μήκους σε εξέλιξη (μυθοπλασία και ντοκιμαντέρ) θα παρουσιαστούν στους sales agents, τους διανομείς και τους προγραμματιστές που θα παραβρεθούν στο φετινό Marché du Film των Καννών. Οι πέντε επιλεγμένοι παραγωγοί θα έχουν δωρεάν διαπίστευση για το Marché du Film και αεροπορικό εισιτήριο Αθήνα – Νίκαια, που προσφέρει η Aegean Airlines, χορηγός αερομεταφορών του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Αναζητούν ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ από την Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη στο στάδιο post-production. Χρειάζονται προς αξιολόγηση τουλάχιστον 20 λεπτά της ταινίας. Η προθεσμία υποβολής πρότζεκτ είναι η Δευτέρα 25η Μαρτίου 2019.

Για να στείλετε τις προτάσεις σας και για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε στο agora@filmfestival.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Office romance

Office romance

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Μια εκρηκτική έλξη αψηφά τους αυστηρούς κανόνες του τμήματος προσωπικού σε αυτή την...
6 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
33511
Feelgood
10189
Spentzos
9246
Spentzos
5905
72 ΩΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ | PRESSURE, από την Spentzos 72 ΩΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ | PRESSURE, από την Spentzos