Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2021: Αναζητά εθελοντές

Δημοσίευση: 25 Σεπτεμβρίου 2021, 17:47

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης απευθύνει Πρόσκληση Ενδιαφέροντος σε άτομα ηλικίας 18 ετών έως 65 ετών  για την προσφορά της εθελοντικής τους απασχόλησης  κατά την προετοιμασία και διεξαγωγή του  62ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης,  που  θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από  την 4η έως και την 14η Νοεμβρίου 2021  και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις αιτήσεις τους. 

φεστιβαλ θεσσαλονικης 2021ΣΧΕΤΙΚΑΦεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2021: Αυτοί είναι οι Έλληνες πρωταγωνιστές

Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ επιδιώκει να προβάλει με σαφήνεια τα παρακάτω χαρακτηριστικά που αποτελούν τον πυρήνα της ταυτότητάς του: νέα ταλέντα, ανακάλυψη, συμμετοχή, συναίσθημα, γιορτή, πρόκληση, διαφορετικότητα/ ποικιλομορφία, έμπνευση, φιλικότητα.
Επί μέρους στοχεύσεις για την διεξαγωγή του 62ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης , είναι:

  1. Η ενίσχυση της αφοσίωσης του «πυρήνα» των σινεφίλ και η επέκτασή του σε νέο κοινό.
  2. Η στενότερη σύνδεση του ΦΕΣΤΙΒΑΛ  με την πόλη της Θεσσαλονίκης.
  3. Η αποτελεσματικότερη παρουσίαση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του ανταγωνισμού με τα άλλα φεστιβάλ του εξωτερικού.
  4. Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ καθ' όλη την λειτουργία του τηρεί απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν εκδοθεί από την Κυβέρνηση  και το ΥΠΠΟΑ για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό διάδοσης της επιδημίας του  κορωνοϊού COVID-19  και ως εκ τούτου  η παρούσα Πρόσκληση Ενδιαφέροντος  απευθύνεται  αποκλειστικά σε άτομα που πληρούν τις προϋποθέσεις  που ορίζονται από τα  υγειονομικά πρωτόκολλα  που  ισχύουν κατά τον χρόνο παροχής  των εθελοντικών υπηρεσιών τους  και συγκεκριμένα : 

-Οι  Εθελοντές  ,οφείλουν να συμμορφώνονται με τις διατάξεις των ισχυόντων κυβερνητικών αποφάσεων  και των εκάστοτε υγειονομικών πρωτοκόλλων και μέτρων   που εκδίδονται από την Κυβέρνηση και από Δημόσιες Αρχές  για την προστασία του κοινού και της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό COVID-19  και να  προβαίνουν  στους απαιτούμενους  διαγνωστικούς  ελέγχους που θα τους γνωστοποιηθούν και ζητηθούν από το ΦΕΣΤΙΒΑΛ από την έναρξη παροχής της εθελοντικής   προσφοράς τους.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ. 

 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 25 Σεπτεμβρίου 2021, 17:47
Ενημέρωση: 25 Σεπτεμβρίου 2021, 17:47
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
26441
Feelgood
11743
Feelgood
3456