Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Ρία!

Published: 30 Jul 2018, 20:26
Συντάκτης:

Από το 1963 μέχρι και σήμερα ο θερινός κινηματογράφος «Ρία» αποτελεί ένα από τα σημεία συνάντησης στη Βάρκιζα, μία περιοχή που σφύζει από ζωή κυρίως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Λειτουργεί κοντά στην πλαζ της Βάρκιζας, επί της οδού Αφροδίτης, σε έναν καλαίσθητο χώρο, με πολλές κινηματογραφικές πινελιές, ο οποίος, εκτός του θερινού (πνιγμένου στο πράσινο) κινηματογράφου, περιλαμβάνει ακριβώς απ’έξω και ένα γουστόζικο μπαράκι για ένα ποτάκι και ανάλυση της ταινίας.

Η είσοδός είναι βαμμένη με έντονα αλλά ζεστά χρώματα και πάντα με σινεφίλ αναφορές, ενώ το εσωτερικό διαθέτει άνεση με αναπαυτικές καρέκλες καναπέδες, μέχρι και σεζλόνγκ αν είστε από αυτούς που προτιμούν να παρακολουθούν το φιλμ από απόσταση αναπνοής.

Σε κάθε περίπτωση θα έχετε δίπλα σας και ένα τραπεζάκι: εβδομήντα υπάρχουν συνολικά, προσθέστε και όμορφες μυρωδιές από γιασεμί και νυχτολούλουδο, ενώ η οθόνη διαστάσεως 9,50 x 5 αλλά και το ηχητικό σύστημα τύπου Dolby Stereo συντελούν σε απολαυστική προβολή. Φυσικά και το πλήρως εξοπλισμένο μπαρ, με ολόφρεσκα σουβλάκια, αλλά και παγωτό μηχανής, εκτός από τα συνήθη, αλλά και επιλογές σε αλκοόλ.

Συνολικά, μια εξαιρετική επιλογή μετά το μπάνιο και το φαγητό στην γύρω περιοχή, σαν κλείσμο μιας ιδανικής καλοκαιρινής ημέρας που ισοδυναμεί με κλασσική απόδραση από τις καθημερινές έννοιες.

Αφροδίτης 8, Βάρκιζα. Τηλ.: 2108970844, 2108971654. Εισιτήρια: € 8,00, παιδ. € 6,00, κάθε Τρ. € 6,00

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos